1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: GALATASARAY - Bizim yarım kalan bir hikayemiz var...

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Şl de son iki maç efsane olmuş. Bou da Brugge'yi 5 lemiş. Tebrik ederim.

Başakşehir ne yaptı?
    Bou geçen sezon olduğu gibi yine sonradan açıldı, maç başı ortalamasını 1 gole yaklaştırdı. Kısa boyuna rağmen (177 cm, zıplama 10, kafa vuruşu 13) kendini demarke konuma sokup havadan da etkili kafa vuruşları yapıyor.

Başakşehir zehir gibi bir gruptaydı, sadece Tottenham'a karşı 1-0'lık galibiyet alarak 3 puanla sonuncu oldu maalesef, ben sıfır çeker diye düşünüyordum, yine iyi sayılır

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Şampiyonlar Liginde çok iyi işler yapmışız.Kura biraz zor olmuş ama üstesinden gelebiliriz.

Gerçekten de son 3 maç rüya gibiydi, Bayern'i elersek herkesi yenebiliriz ama daha takımı o kalibrede görmüyorum.

2. Default

Quote Originally Posted by LeoN48 View Post

Bou geçen sezon olduğu gibi yine sonradan açıldı, maç başı ortalamasını 1 gole yaklaştırdı. Kısa boyuna rağmen (177 cm, zıplama 10, kafa vuruşu 13) kendini demarke konuma sokup havadan da etkili kafa vuruşları yapıyor.

Başakşehir zehir gibi bir gruptaydı, sadece Tottenham'a karşı 1-0'lık galibiyet alarak 3 puanla sonuncu oldu maalesef, ben sıfır çeker diye düşünüyordum, yine iyi sayılır

Gerçekten de son 3 maç rüya gibiydi, Bayern'i elersek herkesi yenebiliriz ama daha takımı o kalibrede görmüyorum.
    Nerden çıktı bayern yaa

Mesaj Yetkileri