Yine yılın menejeri ödülünü aldık.

ŞL de turu geçseydik karşılaşacağımız muhtelif rakiblerimiz bunlar olacaktı.

Avrupa Şampiyonasını Belçika kazandı.

Şl 2. tur 1. ayak
Maç öncesi konuşmayı asistana yaptırdım. Bu yüzden de oyuncuların kafası karıştı. Belki ondan kaybetmiş de olabiliriz. Ama zaten rakibimize denk değildik.

ŞL 2. tur 2. ayak
Bu sefer ben yaptım. Kötü de başladık. Özellikle bir kaç oyuncumuz çok kötü oynuyordu. Değiştirdik taktikle oynadık. Ama gücümüz yetmedi.

Bu netice ile elenince kasamıza 1,8 M TL civarı para girdi.
Profesyonel konuşması çıkmadan başka bir konuşma yapmak istemiyorum. Hem personel isteyebiliyoruz hem tesisleri geliştirebiliyoruz hemde alt yapı antrenörlüğünü geliştirmeyi konuşabiliyoruz. Ama bizim önceliğimiz profesyonel olmak olduğu için es geçiyoruz. Şu anda hep dediiğim gibi hem forvetimiz hem stoperimizi Seri A takımları izliyor. Ayrıca Rus forvetimizi de Dinamo Moskova takımı izliyor.

ŞL den elenince kadroda revizyon yapmak istiyorum. Ligimizde bulunan 6 yabancı kuralı yüzünden bazı oyuncularımızı dönüşümlü oynatıyorum. Bu yüzden bazı arkadaşları göndereceğim. Bu arkadaşların birisi sağ kanat ve sağ bekte oynuyor. Diğeri ise hem kaptanımız hemde uzun zamandır forvetimiz idi.

Bu arkadaş ta Zappa yı alınca gönderdiğimiz eski kaptanımız ve sağ bekimiz idi. İlk yıldan beri bizde oynuyordu.

Bu sayede gençlerimize de önem verebileceğiz. Bu sezon Sağ kanatta sıklıkla şans vereceğim alt yapımızdan çıkan 120 pa lı genç oyuncumuz.