Altyapıya mutlaka önem vereceğim, öncelikli hedefim kulübün borcunu sıfırlamak ve Avrupa'da ses getiren bir takım olabilmek olduğundan bonservis olarak aşırıya kaçmadan ilk 11'de direk oynayacak en ideal oyuncuları buluyorum. Mali olarak kulübün durumu şu an için zengin görüyor, toplam borcu da yarı yarıya azalttım, dolayısıyla mali yönden kötü yönettiğim görüşüne katılmıyorum.
SÜPER LİG 18-26. HAFTA VE TÜRKİYE KUPASI
Ligde genel olarak işler fena gitmiyor, deplasmanda TS'ye kaybetmem sonrası nefeslerini iyice ensemde hissediyorum, eğlenceli bir şampiyonluk mücadelesi oluyor. Son 8 hafta çok çekişmeli olacak. Dört büyüklerin elendiği kupada ise yarı finalde rakip G.Birliği.
Fenerbahçe maçına detaylı değinmeden olmaz. Yeni transferlerimiz Martinez ve Belhanda ayaklarının tozuyla ilk 11 çıktıkları derbide harika performans gösterdiler, birer gol ve asistlerle oyunlarını süslediler. Gerçekte kaybettik belki ama burada affetmedik, teselli olsun
Haftalardır beklediğimiz maçta oyuna hakim bir futbol sergilesek de maalesef gol bulamadık, 85'te 10 kişi kaldık, maç golsüz bitti, rövanşta kart cezalısı Olaza ve Tolga oynayamayacaklar.