Ne Zaman Askere Gittin, Ne Zaman Askerden Geldin Kardeşim???
Hoşgeldin Sefa Geldin
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Başarılar dilerim. Mali durumunuda göz önüne alarak Real Madridde bir tane paraguaylı golcü var. Adını şimdi unuttum. Onu kiralayabilirsin. İlk yılda bir çok serbest iyi oyuncu var. İlk yılın ortasında bossman kuralı ile onları alabilirsin. Mesela Jullien Green, John Toral ilk aklıma gelenlerdi. Kiralık olarak James Wilson, Toni Lato olabilir.
Pusathan hocanın dediği oyuncu Sergio Diaz olabilir.Başarılar dilerim.
Twente nin kadrosunu bilmiyorum ama tek kaleci yetecek mi ?
O mali duruma göre iyi durumdasın. Takıma takviye yapabilsen daha iyi durumda olabilirmişsin.
Başarılar
Hızlı bir kariyer olacak sanırım
Güzel gidiyorsun. AL ye kaç takım gidiyor.
Çok iyi gidiyoruz.Devre arası istediğin takviyeleri yaparsan dediğin gibi bir sürpriz olabilir.
Tavsiyem Ajax'ın B takımına saldırın. İyi gençler var. De Ligt, Kluivert falan iyi gelişiyor.
Bu oyunda böyle zorlu olayları seviyorum (mali kriz, sakatlık silsilesi vs.). Ancak hollanda liginde çıkaracağım bir gol kralı takımı ihya ediyor. Bir kaç sezonda CL'de üst sıraları zorlarsın gibi geliyor.
Bence çok güzel gidiyorsun. Devre arası bir kaç takviye ile Şampiyon olamasan bile ŞL ye gidebilirsin.
Transferlerin ikisi de çok güzel olmuş. Umarım takıma iyi bir ivme kazandırırlar.
Ama hala Al şansın var. Uyum sorunu yaşamış olabilirler. Umarım uzun süreli kiralamışsındır.