İkincilik şansın kalmamış gibi duruyor.
İkincilik şansın kalmamış gibi duruyor.
Avrupa Ligi Playoff 1. Tur
Ne diyeyim ki şu oyunda ne zaman şansım döndü de burda olsun...
Avrupa'ya Gidecek Takımlar
Sözleşme opsiyonu olan üç oyuncunun opsiyonlarını kullandık.
Yönetim ön bütçeyi açıkladı.
Şu an karar aşamasındayım. Yönetimin bütçe vermemesi, AL bileti alamamamız ve Avrupa cezamız ( 3 yıl diye hatırlıyorum ) nedeniyle ciddi şekilde istifa etmeyi düşünüyorum. Hiç olmadı 2. ligten bir takımla anlaşır yine devam ederim yoluma..
TariboWest
Bu bütçeyle çekilmez gerçekten..
Ne güzel işte oyun sana her zorluğu sağlıyor. Sen de bu zorluklar ile başa çıkmalısın. Boşta olan yada ucuz gençlere yönel onlar ile üç yıl oyna geliştir sat bütçen olur.
Avrupaya gidememek kötü olmuş maçıda çevirmişiz ama olamamış.Yine de iyi bir pozisyonda bitirmişiz.Bence devam et hem kariyer de böylece uzun soluklu olur.
Çok iyi bir karar vermişsin. Tebrik ederim.
Geçen sezon kiralık olarak formamızı giyen iki oyuncu ile yeniden kiralık olarak anlaştık.
Sergio Diaz
Bersant Celina
Bedelsiz olarak ise 5 oyuncu ile anlaştık.
Isaac Cofie
Mimoun Mahi
Marcel Correia
Marco Bizot
Kelvin Leerdam
2 oyuncuyu da bonservisleriyle aldık.
Simon Gustafson - Feyenoord - 750 B euro
Raphael Guzzo - Reus - 800 B euro
4 oyuncu ile de yollarımızı ayırdık ve toplamda 12 m euro kazandık.
Fredrik Jensen - Porto - 5 m euro
Oussama Assaidi - Huddersfield - 2.8 m euro
Mateusz Klich - Dinamo Moskova - 4.1 m euro
Jeroen van der Lely - Heracles - 155 B euro
Transferler devam edecek..
TariboWest
Transferlerin güzel olmuş. Sattığın oyunculardan gelen para da seni rahatlatmıştır. İnternette bir bak bakalım Twente'nin cezası nasılmış?
Transfer politikanı beğendim, S.Diaz'ı keşke temelli alabilsen, çok kaliteli, Cofie'de bu sezon ligin en iyi dmc'si seçilir diye düşünüyorum. Bu yıl ilk 3'te olacağını tahmin ediyorum. Avrupa olayının da netleşmesini bekliyoruz.
Ben biraz araştırdım. Cezalarını 15 Aralık 2015 te almışlar. 2016-2017-2018 sezonlarının dahil olduğunu düşünüyorum ( Her yıl avrupa bileti aldığın varsayarsak). Bence sen her yıl AL bileti almaya bakki cezan çabuk bitsin. Yoksa yanlış biliyor olabilirim ama Avrupa'ya gideceğin zaman ceza işliyor eğerki Avrupa bileti alamazsan cezan devam ediyor diye düşünüyorum. Örnek geçen yılki Galatasaray gibi. Bilgi olan arkadaşlar daha net bilgi verebilir.
Mali olarak gayet rahat bir duruma geldik. Umarım ceza Avrupa'ya katılmasak da işler.
Diaz'ı vermiyorlar ben de kiralamak zorunda kaldım. Cofie'ye çok güveniyorum. Avrupa olayını yıllar geçtikçe çözeceğiz.
Ben de araştırdım biraz. Fenerbahçe'ye yapılan katılım cezası gibi olursa bu yıl boşa geçmiş olacak. Ama yıl üzerinden vermişlerse 1 seneyi yedik. Dediğim gibi bakalım ilerleyen sezonlarda öğreneceğiz.
TariboWest
İnşallah yıl üzerinden vermişlerdir.
Oscar Romano güzelmiş. Bonservisini alabiliyorsan yıldızı daha parlamadan al derim.
Eredivisie Başladı !
1. Hafta
2. Hafta
3. Hafta
4. Hafta
5. Hafta
6. Hafta
7. Hafta
8. Hafta
9. Hafta
10. Hafta
Puan Durumu
1. Tur
Kupaya yine erken veda ettik...
Sezona çok iyi başlamıştık aslında. Sonra ne olduysa bi dengemiz kaydı hala toparlayamadık. Umarım ilerleyen haftalarda bi seri yapıp puan farkının açılmasına müsade etmeyiz.
TariboWest
İyi başlamışsın ama takımda sonradan bir düşüş başlamış. Dediğin gibi toparlanıp bir seri yakalamak lazım.
Transferler iyi olmuş.Ligede zaten iyi başlamışsın.Zirve yarışı ise keyifli süreceğe benziyor.
Güzel bir başlangıç olmuş lakin üst sıralar baya çekişmeli umarım bir daha düşüş yaşamayız
TariboWest
Kaybetmeye tahammülün yok. Ajax ve Psv zor kaybettiği için bundan sonraki her puan senin için altın değerindedir.