Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Transferler iyi olmuş.
O gençleri elinde tutsan da özel eğitim vs sen versen ayrıca kupa maçlarında kolay maçlarda farkı yakaladığın bazı maçlarda oynatabilirdin. Bu şekilde daha çok gelişirdiler. Tuncayın zihinseli kötü çalışkanlık ve kararlılık çok düşükmüş. Malik ondan biraz daha iyi imiş. Özel eğitim ile zihinselini de geliştirebilirdin.
Yorumun için teşekkürler, bende sezon boyu 5-6 maç maksimum oynayacağına ilk 11'de sürekli (20 maç üstü) oynayacağı PTT 1.Lig'te oynamaları onları daha fazla geliştirir diye düşündüm.

Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
Transferler çok iyi .Ligede çok iyi başlamışsın.Avrupa da ilk defa bu kadar takımla mücadele ediyoruz galiba.Kadron çok iyi tek sorun yerli oyuncuların hepsi yedek.Milli takıma oyuncu çıkartman gerek ligi domine edeceksin sonuçta.Ligde genç yetenekleri oynatabilirsin diye düşünüyorum yoksa bir daha bu kadar takımla gidemeyiz avrupaya.Bu seride sık sık sıralamalar değişiyor dikkat etmende yarar var.Şampiyonlar ligi grubunda en kötü 3.Olursun ama çıkabileceğine inanıyorum evindeki maçları kazanırsan.
Değerlendirmen için teşekkür ederim. Avrupa'da TR'den ben de ilk defa bu kadar katılım görüyorum. Kadroda ilk 11 oynayabilecek yerli oyunculardan Enes artık formayı kapmş durumda, onun dışında Serdar Aziz ile belki devam edebilirdim, seneye Almamy Toure'nin kiralaması bitecek, O'nun yerine Özer Özdemir de ilk 11 düşündüğüm oyunculardan, Emre Mor da ilk 11'e girebilir. Ama içime tam sinen yerli oyuncu henüz yok. CL 'ye fena başlamadık, detaylar aşağıda.

Gruba gayet güzel başladık, deplasmandaki Juve beraberliği belki de gruptan çıkmamızda anahtar görevi görecek. Evimizdeki Monaco maçında da sezonun en iyi oyunlarından birini çıkardık, çok baskılıydık. 3. maçlar sonunda 7 puanla lideriz, Juve 5 puanda, Monaco 4 puanda.

Türkiye Kupası grupları da çekildi: