Adrian Basioli Esteghlal'de
Genç oyuncu arayışlarını sürdüren Esteghlal, Boca Juniors'un stoperi Basioli'yi 4,5 milyon dolara transfer etti.
Esteghlal yoluna devam ediyor
Ligde yenilgisiz ilerleyen Esteghlal, üç maçından da galip ayrılarak şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.
Baba sağol teşekkür ederim.Originally Posted by GeorgeWeah
Reza Shekari Esteghlal'de
Esteghlal transfer döneminde durmuyor. Tahran ekibi 10 numara mevkisine bir genç takviyesi daha yaptı. Shekari için kulübüne 275 bin dolar ödenecek.
Naser Ghanbari Esteghlal'de
Esteghlal transferde fırtına gibi esiyor. Geçen sezonun şampiyonu olan Foulad'ın genç yıldızı Naser Ghanbari,
sezonun ilk yarısındaki teklifi kabul etmemesinin ardından ikna edildi ve sözleşme imzaladı. Ghanbari için Esteghlal'in kasasından 600 bin euro çıkacak.
*** Oyunda kullandığım para birimi euroymuş. Şimdi farkettim. Bu seneye kadar hep dolar olarak oynamıştım : )
Hamada Ibrahim Esteghlal'de
Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan son Asya Şampiyonlar Ligi şampiyonu Esteghlal, Wadi Degla'dan Hamadi Ibrahim'i 400 bin euroya kadrosuna kattı. Ibrahim'in 675 bin euroluk serbest kalma maddesi bulunuyor. Sezon başında kiralanan Ronaldo ile yollar ayrıldı.