Paris'ten Esteghlal'in yıldızlarına kanca


Performanslarıyla Asya'yı kavuran Esteghlal'in gençlerine Paris Saint Germain talip oldu. Hamada Ibrahim ve Saleh Assiri için Tahran devinin kapısını çalan Fransız ekibi her ne kadar red cevabı alsa da takımda yaşanabilecek olan sıkıntıları göz önünde bulunduran mavi beyazlıların hocası, transferlere izin verebilir.



Hamada Ibrahim PSG'de

Esteghlal'in Wadi Degla FC takımından transfer ettiği Hamada Ibrahim, 25 maçlık kariyerinin ardından Fransız devine gitti. Uzun süren görüşmeler sonrasında Mısırlı oyuncunun serbest kalma maddesini ödeyen PSG karşısında direnci kırılan Esteghlal, transfere onay vermek zorunda kaldı. Assiri için de saldıran başkent ekibinin bu oyuncu için de teklifini yükseltmesi bekleniyor.

Mehdi Torabi Kasımpaşa'da

Geçtiğimiz sezon 1,3 milyon euroya transfer edilen Mehdi Torabi, sadece 3 maç oynayıp 1,8 milyon euro karşılığında Kasımpaşa'ya satıldı.