12. HAFTA
Düşüşümüz devam ediyor. Yenilgiyi geçtim bugün ilk defa bir rakibe karşı bu kadar çaresiz kaldık. Adamlar çok pozisyon harcadı. Biz ise hiçbir varlık gösteremedik. Rakip 3 puanı sonuna kadar hakketti.
13. HAFTA
Maçtan önce yapmış olduğumuz takım toplantısı çok verimli geçti. Bütün takım olarak bugün galibiyete inanmıştık. Sürprizlere artık yer yoktu. Maçı 90 dakika domine etmeyi başardık ve farklı bir galibiyet aldık. Bu arada bir detay; Hatırlayanlar olacaktır, sezonun başlarında Modou Barrow kiralık sözleşmesinin feshini istemiş, kadroda ona yer olmadığını düşünerek biz de kabul etmiştik. Ancak zannedersem "kabul" tuşuna ya basamadım ya da bastım sanıp geçtim. Adam takımda kaldı ve oynatmaya başladım. 2 gol 1 asistle maçın adamı oldu.
14. HAFTA
Dengesiz form grafiğimiz devam ediyor. İlk yarıda yenen 3 gol maçın da dengesini bozdu ve oyun planlarımızda değişikliğe gitmek zorunda kaldık. İkinci yarının başlarında gelen 2 gol bizi ümitlendirse de bu dakikadan sonra rakip müthiş bir savunma örneği göstererek kalesini gole kapamayı başardı. Bu sonuçla Roses derbisine moraller bozuk gidiyoruz ancak toparlanmak için önümüzde bir kaç günümüz var.
EFL CUP 4. TUR MAÇI
Maçtan önce Mourinho ile bir atıştık. Bizi yenmelerine imkan yok dedi. Ben de cevap verdim; "Bizden güçlü olabilirler ama sürprizlere de açık olsunlar" dedim. Nitekim öyle oldu. Üstün olan taraf ev sahibiydi ancak bir duran top ve bir kontra atakla bulduğumuz goller sonucunda Mourinho efendiyi kupanın dışına itiyoruz. Good bye Mourinho !
Çeyrek Final eşleşmeleri.
Kupada zor rakip denebilecek kimseyi göremiyorum. Bence herkesin eşit şansı var bu saatten sonra.
Devam edecek...