Ahmet hoca sen yaparsın sende iyi oyuncular da çıkıyor. Bizde daha tık yok 2 yıldız 3 yıldız çocuklar çıkıyor. Para da yok alamıyoruz. Sorunun cevabını alamadım tek forvetli taktikte forvet yaratıcı mı fırsatçı mı tam mı yardımcı mı hangisi olmalı
Ahmet hoca sen yaparsın sende iyi oyuncular da çıkıyor. Bizde daha tık yok 2 yıldız 3 yıldız çocuklar çıkıyor. Para da yok alamıyoruz. Sorunun cevabını alamadım tek forvetli taktikte forvet yaratıcı mı fırsatçı mı tam mı yardımcı mı hangisi olmalı
Efsaneler bölümünde Adanaspor kariyerimde de aynısını yapmıştım. En sonunda sol tarafın tapusunu ona vermiştik. Rahatça otoban gibi kullansındı. Şaka bir yana istediğiniz özelliklere yakın ama başka bir bölge oyuncusunuda devşirebilirsiniz.
Soruna gelince benim bulunduğum Güney Amerikada takımlar dar alanda defansif oynuyorlar. Oyuncularım defans oyuncularının arasına gömülüyor ve gol bulamıyorum. Bende şöyle düşündüm. Kanatlı bir taktik ile oynayacağım. Kanatlarım iç forvet olacaklar. tek forvetimde sahte forvet olacak. Boş alanlara koşacak adam eksiltecek pas verecek bu arada oluşacak boşluklarda da iç forvetlerim gol atabilecek. Ya da geriden orta sahadan gelen veya ofansif orta saham işi bitirecek diye düşünüyorum. O yüzden tüm forvetlere iç forvet eğitimi vermeye başladım. Özellikle de ters ayaklı olmaları için ayaklarının tersi pozisyonları çalıştırıyorum. Lig başladığında hazır olurlar.