Sezon Özeti
Sezon Sonu Ödülleri
Sponsorluk ve Reklam Gelirleri
Altyapı Tesisleri İnşaatı
Her sene geliştiriyoruz ama oyuncu çıkartamadık.Çıkanları da geliştiremedik.Alt yapıya antrenör alamıyoruz.Kulüp ihtiyaç duymuyor herhalde yada vizyonlarında yok.İstek yapacağız ama seçenek çıkmıyor.İlk işimiz burasını düzeltmek.
Transfer ve Maaş Bütçesi
Bu seviyede bu para çok küçük bir para.20 25 milyona orta halli oyuncular alınıyor Premier ligde.Bizim amacımız elimizdeki oyunculardan 10 15 milyon para kazanıp.Maaş bütçesinden de 5 milyonluk bir rotasyonla kaliteli 3-4 oyuncu alıp lige başlamak.Dediğim gibi iskelet hazır.Bu iskelet ile kısa vadede istediklerimizi alabiliriz.Ajer ve Fossum çok iyi bir ikili oluşturdu.İleride de Clayton Barros ve Saracco çok iyi işler yaptı.Lozano ise son haftalarda takıma iyi şeyler verdi.Değerini bulursa gider ben listeye koymayacağım bu sene kaldı o.
Hedefimiz bu sezondan 10 puan daha fazla toplayıp Avrupa potasına girmek.Daha önce çeyrek final oynadığımız(Kupaları Paylaşmıyordum) kupalarda bu sene hedefimiz yarı final veya ötesi.
Transfer sezonu çok uzun sürmez bu sene bir an önce lige başlamak istiyorum.Teknik ekibimiz bu sene Ligin en iyisi ama Gözlemci ve Fizyoterapistlerimizi geliştirmemiz lazım.
Milli Takım ile Dünya Kupası Elemeleri Grubundayız.Milli takım oyuncuları , Taktiğimiz ve Grubumuzu da birazdan paylaşacağım.