Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 498 sonuç

Konu: Avrupaya Ses Getirmeye Gidiyoruz |SALFORD| 12.Sezon 2027

Milli takimla iyi gidiyorsun Yigithan in profili iyi olmuş şans bulmasindan kaynakli sanirsam biz de o patlamayı yapamadı.

Alt yapı konusunda yılma sozlesmene madde falan ekletebiliyorsan alt yapidan oyuncu cikarma vs gibi o zmn daha fazla ilgi gosterebilir yönetim.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Sezon Öncesi Hazırlıkları

Transfer Özeti

Transfer Geçmişi

Bu sene fazla transfer yapmadık.Aldığımız bazı oyuncuları kulüplerine geri kiraladık.Kadroya çok ciddi takviyeler yaptık.Özellikle Emre Can tecrübesiyle takıma ağabeylik yapacaktır.Son haftalarda bir sağ kanat açığımız vardı ve oraya da Lekoyu aldık.Tam bir canavar.Rüzgarın oğlu diyebiliriz onun içinde.

Hazırlık Maçları

Takımı fazla zorlamak istemedim.O yüzden büyük takımlarla maç ayarlamadım.Maç temposu kazanmak adına küçük takımlarla oynamayı tercih ettik.Kondisyon çalışmalarımızı da yaptık ve sezona hazırlandık.

Kombine Bilet Sayısı

Çok çok az kombine bilet sattık.Geçen sene 17 binlerdeydi. Randall ve Clayton gibi iki kulüp efsanesinin gitmesi yüzünden mi oldu acaba?

TV Gelirlerimiz

Sezon Hedefleri

Tüm bu varyasyonların sonucu yönetimin hedefleri açık ve net.Orta sıralarda bitirmek bizim için zor olabilir.2 yıldır düşmemeye oynuyoruz bakalım nasıl olacak.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Oyuncu Profilleri

Carlos Jurado

Bazı eksikleri olsa da çok iyi bir kaleci.Gelişimini devam ettirirse çok iyi de bir yatırım olacaktır bizim için.As takımda görev alacak.

Emmanuel Khoza

Çok ucuza iyi bir rotasyon oyuncusu aldık.Afrikadan aradık bulduk.Umarım kendini geliştirebilir.

Emre Can

Tecrübeli orta saha oyuncusunu bedelsiz olarak kadromuza kattık.Kendisinden beklentim büyük.Takımın ikinci kaptanı oldu.Takıma gerçekten çok şey verebilecek bir oyuncu.

Francisco Everton

Bu oyuncumuza da fazla bir bonservis vermedik.Hem defansta hemde sol bekte iyi bir verim verebilir.Bu sene rotasyonda kalacak ama ara sıra şans bulacaktır.Şanslarını iyi değerlendirirse ilk 11 bile girebilir.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Guillaume Monin

Çok yönlü ve çok değişik bir oyuncu.Defansta ve forvette de iyi bir verim verebilecek düzeyde.Liverpooldan bir yıllığına kiraladık.Şu aşamada ikinci yarılar oyunun durumuna göre şans bulacaktır.Form durumuna göre ilk 11 mi rotasyon mu karar vereceğiz.

Jonathan Leko

Bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız vardı.Takip listesinde olduğundan transfer listesine düşer düşmez teklifte bulunduk.Biraz fazla para vermiş olabiliriz ancak iyi bir verimde verecektir.Fiziksel özellikleri çok iyi.Çok hızlı ve etkili bir oyuncu.

Tom Hogg

Arsenaldan kiraladığımız oyuncu da bize çok şey katacak defansif anlamda.Sadece orta açma özelliğini geliştirmesi gerekiyor.Onun dışında fazla bir eksiği yok.

Oyuncularımızın profilleri bu şekilde.Bu sene hedefimiz ilk 10.Bakalım yapabilecek miyiz.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by basaran17 View Post
    Milli takimla iyi gidiyorsun Yigithan in profili iyi olmuş şans bulmasindan kaynakli sanirsam biz de o patlamayı yapamadı.

Alt yapı konusunda yılma sozlesmene madde falan ekletebiliyorsan alt yapidan oyuncu cikarma vs gibi o zmn daha fazla ilgi gosterebilir yönetim.
    Teşekkür ederim hocam.Önümüz de bir Estonya maçı var onu alırsak lider olacağız.Yiğithan beni de çok şaşırttı.FFP nedeniyle bol bol şans bulmuştur bence.Madde ekletmek hiç aklıma gelmemişti bir deneyeceğim çok sağol.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Aldıkların oyuncular güzelmiş. İş yapacaklarıdır.

Madde koyma işini bir sonraki takımımda bende deneyebilirim.. Bu takımda daha yeni 4 yıllık sözleşme imzaladık. Zaten 2 seneye kalmaz uçarız.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Hocam milli takımla cok iyi gidiosun bence, kesin cıkarsın gruptan. Finallere yazdırırsın adını bence. Transferler de müthiş olmuş, Leko çok iyi görünüo. Yeni sezonda başarılar dilerim. Umarım orta - üst sıraları zorlarız bu sezon.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Aldıkların oyuncular güzelmiş. İş yapacaklarıdır.

Madde koyma işini bir sonraki takımımda bende deneyebilirim.. Bu takımda daha yeni 4 yıllık sözleşme imzaladık. Zaten 2 seneye kalmaz uçarız.
    Teşekkürler hocam.Şuan tesis yapılıyor.Kendi stadımızda da değiliz acaba bunun etkisi varmıdır ?

Quote Originally Posted by poseidonjr View Post
    Hocam milli takımla cok iyi gidiosun bence, kesin cıkarsın gruptan. Finallere yazdırırsın adını bence. Transferler de müthiş olmuş, Leko çok iyi görünüo. Yeni sezonda başarılar dilerim. Umarım orta - üst sıraları zorlarız bu sezon.

Grup kolay gelmiş.Evimizde de gallere puan vermeyebilirdik ama olsun toparlarız.Üst sıralar değil orta sıralarda bitirmemiz lazım

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Premier Lig Başladı !!

1.Hafta

2.Hafta

3.Hafta

4.Hafta

5.Hafta

İlk 5 haftada inanılmaz başladık.Arsenal çeşme taktı ama çok iyi bir başlangıç yapayı başardık.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

6.Hafta

7.Hafta

8.Hafta

İyi başlamıştık ama ne oldu anlamadım.Bu 3 maçlık periyottan puan çıkarmalıydık.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

9.Hafta

10.Hafta

Puan Durumu

Anlamadığım bir şekilde kötü gitmeye başladık.Son beş haftada maç kazanamadık.Orta sıralar hedefinden uzaklaşmamalıyız.İşimize son verilirse emeklerimize yazık olacak.Toparlanmak için elimizden geleni yapmalıyız.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

11.Hafta

12.Hafta

13.Hafta

Artık kötü şans mı? Kura şanssızlığımı yoksa biz mi bozduk bilemedim.Taktikle çok oynadım bozdum heralde.Milli takımı Dünya kupasından sonra bırakabilirim ikisini bir arada götüremiyoruz.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

14.Hafta

15.Hafta

16.Hafta

Kötü gidişe sonunda bir dur dedik.Taktikte değişiklik yapmadık ama talimatlarda bir ayarlama yaptık.Uzun süre de galibiyet alamayınca Watforda patladık resmen.Bir çıkışı ihtiyacımız var.Bu maç da vitesi arttıran maç olur inşallah.

İşleri yoluna koyarsın hocam kulüpten kovulmamak için bir tavsiyede bulunayım Dardanelspor kariyerimde işe yaramıştı ondan sonra koptuk geldik.

Yönetimden yeni sözleşme talep et takımın birlikteliği için başkan sana güvensin ki futbolcular da bağlansın patlamaya yol açabilir. Kredini tüketmemiş olursun hem

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Watford maçı ile geri dönüş yapmışsın gibi duruyor.

Kovulma konusuna gelince, ben kovulabileceğini sanmıyorum. Tahminimce şu anda takımın simge isimlerinden biri olmuşsundur. Bu durumda kovulma pek olmuyor. Bence küme düşsen bile zor olur.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

İşleri yoluna koyarsın hocam kulüpten kovulmamak için bir tavsiyede bulunayım Dardanelspor kariyerimde işe yaramıştı ondan sonra koptuk geldik.

Yönetimden yeni sözleşme talep et takımın birlikteliği için başkan sana güvensin ki futbolcular da bağlansın patlamaya yol açabilir. Kredini tüketmemiş olursun hem
    Biraz olsun düzeldi.İlk 10 iddamız sürüyor.Bu sene Avrupaya gidebilirsek daha iyi olacaktı ama zor gibi.Yönetim bize edecek gibi işleri yoluna koyunca sıkıntıyı giderdik.

Watford maçı ile geri dönüş yapmışsın gibi duruyor.

Kovulma konusuna gelince, ben kovulabileceğini sanmıyorum. Tahminimce şu anda takımın simge isimlerinden biri olmuşsundur. Bu durumda kovulma pek olmuyor. Bence küme düşsen bile zor olur.

Watford maçı çok iyi oldu bizim için.Çıkış maçımız.Takımda Efsaneler listesine girdik.Kovulmayız o zaman.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

17.Hafta

18.Hafta

19.Hafta

Barros ve Ocamponun etkili oyunları bize puanlar kazandırmaya devam ediyor.Leko da yavaş yavaş ısındı takıma asistleri ile destekliyor oda takımı.Bu 3 maçlık periyot bizim için çok iyi oldu.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

20.Hafta

Puan Durumu

İlk10 a kadar çıkmayı başardık.Son zamanlardaki çıkışımız sayesinde iyi puanlar topladık.Arkamızda bizi çok zorlayacak takım yok ama önümüzde Liverpool ve Evertonı geçip ilk 7 de bitirmemiz lazım ki Avrupaya gidelim.Fa Cup ve EFL cuptan da elendik.Önümüzde transfer sezonu var.Transfer yapmayı pek düşünmüyorum.Takımdan ayrılmak isteyenler var.Bayern ve Dortmundun takip ettiği isimler var ama bu sene ucuza oyuncu göndermek yok.

Pilot Kulüp

Hollanda 2.Ligi ekibiyle anlaştık.Oyuncularımızı artık buraya göndermeyi planlıyorduk ama AB dışı oyuncu almıyorlarmış.Bizde elimizdeki İskoç ve İrlanda uyruklu arkadaşları kiradan çağırıp gönderdik.

Alt Yapı

İnşaat bitti.Tesislerimiz tamamlandı.Bu sene oyuncu çıkartabilecek miyiz acaba?

500.Maç

Dile kolay 500 maç.Şu sıralardaki boşluğumu değerlendirip bir 200 maç daha oynarım herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yakaladığın seri çok işe yaramış. Böyle bir kaç seri ile hedefine ulaşabilirsin.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Yakaladığın seri çok işe yaramış. Böyle bir kaç seri ile hedefine ulaşabilirsin.
    Teşekkür ederim hocam.İnşallah ulaşırız ama bu senede zora girdi galiba.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup Maçları

4.Maç

5.Maç

6.Maç

Evimizde İsviçre ile berabere kaldıktan sonra işimizi zora sokmuştuk ama Yunanistan deplasmanından 3 puanla dönerek Liderliğe oturduk.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

7.Maç

8.Maç

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 7. Grup Puan Durumu

Gruptan beklendiği gibi Lider olarak çıktık.Dünya Kupası 2026 Meksika ya gitmeye hak kazandık.

Dünya Kupası Grupları

Belçika dışında çokta zorlanacağımızı sanmıyorum.İlk 2 çıkıyor gruptan yanılmıyorsam.Grupran çıkıp gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi hedefliyorum.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Devre Arası Transfer Dönemi

Transfer Özeti

Büyük takımlar yine sıra dışı regenler almaya devam ediyor.Manu nun acayip bir kadrosu var.Defansları bile messi seviyesinde.Şu regenler nasıl bu kadar gelişebiliyor anlamıyorum.Hemde yaşları daha gençken.O seviyeye ulaşmak için bizimde kaliteli derim yerindeyse hayvani regenlere ihtiyacımız var.Biz bu sefer transfer yapmadık desek yeridir.İki tane daha önceden anlaştığımız oyuncular kulübe geldiler.Birini hemen kiraladık.Bir tanede ortasahaya Rotasyon oyuncusu kiraladık.

Chris Makola

Mohammad Hashemi

Jordy Everaert

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

21.Hafta

22.Hafta

23.Hafta

Son hafta 2-0 dan maçı veriyoruz derken son dakika golü ile 3 puanı aldık.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

24.Hafta

25.Hafta

26.Hafta

Manuya direnmek neredeyse imkansız gibi.Ama 4 gol atmayı başardık.Manuya 4 gol atan takım diğerlerine ne yapar sorusunun cevabını da onu takip eden 2 haftada gösterdik.Gerçekten müthiş bir çıkış yakaladık.Umarım çakılmayız.Bu arada son 3 haftada 14 gol attık.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

27.Hafta

28.Hafta

29.Hafta

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

30.Hafta

Puan Durumu

Yükselen grafiğimizi son haftalarda azda olsa aksattığımız için yerimizde saydık.Liverppolun yakalayıp Leicesteri geçmemiz lazımki avrupaya gidelim.Biz kalan maçlarımızı kazanmaya çalışacağız.Bu gün ligi bitiririz.

Ofans anlamında gayet başarılı gidiyoruz biraz daha az yersek iyi olacak hedefe ulaşmaya fazla bişey kalmamış kapanmayacak fark değil ama ligin sonu da yaklaşıyor dikkatli olmalıyız.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Ofans anlamında gayet başarılı gidiyoruz biraz daha az yersek iyi olacak hedefe ulaşmaya fazla bişey kalmamış kapanmayacak fark değil ama ligin sonu da yaklaşıyor dikkatli olmalıyız.
    Çok gol yediğimiz doğru.Ofans anlamında ise sonradan açıldık en baştan iyi başlasaydık daha iyi olacaktı.Leicester ve Liverpool kötü gidiyor bakalım.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

31.Hafta

32.Hafta

33.Hafta

Atma konusunda gerçekten çok iyiyiz.Yeme konusunda neden kötüyüz şuan bilmiyorum.Kalecimiz çok çok iyi.Defansımız da iyi ama herhalde takım savunması kötü.

Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri