1 ile 30 arası toplam 498 sonuç

Konu: Avrupaya Ses Getirmeye Gidiyoruz |SALFORD| 12.Sezon 2027

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Yinede ligi güzel bir yerde bitirmişsin. Oyuncuların iyi çalışmışlar. Defans oyuncularının çalışkanlık-konsantrasyon-soğukkanlılık ve pozisyon almaları düşükse bu durum ortaya çıkabilir.

İngiltere'de alt yapı için demek derece sistemi varmış. Bir kez orada oynadım. Böyle bir durumla karşılaştım mı hatırlamıyorum. Artık dereceyi yükseltmek için çalışma yapmak lazım. Google dan bir araştır bakalım. Yapabileceğin isteyebileceğin bir şey varsa istemelisin.

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Quote Originally Posted by basaran17 View Post
    Avrupaya gidemesekte ligde başarılıyız. Oyuncular gercekten iyi performans sergilemisler. Ben de Dardanelspor ile ligde en çok gol yiyen takimlardandim gecen sezon. Avrupada daha fazla yememek icin defansi geri cekip orta sahayi presli oynattim inanilmaz isler yaptik 3 macta sonrasini bakip gorecegiz sezon oncesi hazırlık maclarinda dene istersen uyum saglayabilir belki kadromuza.

Ingiltere liginde derece sistemi mi varmış tesislerde 🤓 tesisleri gelistirdne kadar yıllar geciyor ama yüklenmeye devam.
    Teşekkürler hocam.Ligde çıkış yaptığımız dönemde bizde aynısını uyguladık.Presi arttırdık ve gördüm ki kaptırılan toplarda defans anlamında daha etkiliydik.11 yıl oldu bakalım daha ne kadar geliştirebileceğiz.FM 2018 çıkacak

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Yinede ligi güzel bir yerde bitirmişsin. Oyuncuların iyi çalışmışlar. Defans oyuncularının çalışkanlık-konsantrasyon-soğukkanlılık ve pozisyon almaları düşükse bu durum ortaya çıkabilir.

İngiltere'de alt yapı için demek derece sistemi varmış. Bir kez orada oynadım. Böyle bir durumla karşılaştım mı hatırlamıyorum. Artık dereceyi yükseltmek için çalışma yapmak lazım. Google dan bir araştır bakalım. Yapabileceğin isteyebileceğin bir şey varsa istemelisin.
    Teşekkürler hocam.Dediğin özellikleri not alıp bakacağım bilhassa.Alt yapı tesisinden ayrı olmak üzere Genç Takım derecesini yükselt seçeneği çıkıyor.Onu zorlayınca oldu.

Bu arada yeni sözleşme teklifinde Alt yapıya yatırım yapılsın dedim.Masadan kalktılar.Sezon sonu yeni sözleşme teklif edilmez ise kapıya koyabilirler.

Mesaj Yetkileri