Maçı 21:30 sanıyodum bir açtım Lig Tv'yi maç başlamış 34.dakikası olmuştu bile..

11 dakkada Antep karşısında iyi bir futbol yoktu ama göze çarpan bir iki şeyi dile getirmek istiyorum..

Carrusca transferi bana kalırsa çok yararlıydı. Alındı gelecek vaad eden bir futbolcu.. Bugün bir kez daha görüyoruz ki o kanatta iyi olan oynayacaktır.. Arda gerçekten şu 11 dakikada öyle bir pas attı ki, öyle toplar çaldıki çok beğendim.. 1-2 maç sonra söneceğini dahi düşünmüştüm ama hala çok efendi, çok iyi oynuyor.. El kaldırıp top istiyor bu çok hoşuma gitti.. Ayrıca İlic'in attığı gölüde hazırladı.. Assistini yaptı

Ayhan ve Okan'a gelince.. Gerets daha hazırlık maçları başlamadan ön libero diye bağrıyordu.. Ben bugün izleyince ön liberolarımızı Gerets'e hak verdi.. Adam 3 ön liberomuzuda oynatıyor resmen "alın görün bana verdiğiniz ön libero bunlar" diyor.. Okan'ın bir şey yaptığı yok.. Ayhan sadece oyun kurmaya çalışıyor ama çok zayıf.. Orta alan çok boş kaldı.. Antep çok defa kontraatağa çıktı.. Buraya hem defansa yardım edecek hemde oyun kuracak bir futbolcu alınırsa forvetimize Ümit Karan veya Hasan Kabze çok rahat eklenir.. Böylelikle Türkiye'de Hakan-Ümit , Arda-İlic-Hasan ve ön libero tarzında çıkarız.. Hasan, İlic ve Hakan Şükür bu takımdan kesilmemesi gereken futbolcuların arasında geliyor.. Gerets ŞL için Tolga'yı deniyor.. Tam izleyemedim bu yarı bakacağız..

Bu arada haftaya Hasan bugün ise Ümit sahalara dönüyor

Skora gelince, 1-1