Taktiğimi de izin verirseniz paylaşayım. As takımda 4-2-2-2 taktiğiyle oynadım. 2 defansif orta saha bunlardan birisi destek diğeri savunma oyuncusu.Ozan ve souza.Kanatlardaki ikilim ilk sezon solda Mbappe iç forvet olarak oynadı. Sağ'da ise Lens'i oynattım bayağı faydalıydı.Forvette rvp ve sow'u kullandım. Sow 35'e yakın gol attı toplamda.
Yedek takımım 4-2-3-1 taktiğinde oynadı.Salih oyun kurucu yine defansif 2 orta saha biri destek diğeri savunma solda stoch sağda volkan ileride emenike'ydi.Emenike tıpkı sow gibi 35 gol attı.Bu arada rvp 3 ay sakatlandığından çok rotasyona gidemedim forvette.Yedek takımda oyun başında Israel puerto diye bir stoper var onu almıştım ardından 2. sezon sonunda 3m€ onu sattım gayet güzel oynuyor hem de piyasası var. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle 2. sezon atila turan'ı aldım fakat siz almayın çok agresif kart görüyor ve affedersiniz bok gibi oynuyor. Önerim transfer yapamayacağınız için kiralıklara yönelmeniz.
Avrupa'da ilk sezonda şampiyonlar ligine kaldım fakat 3. olup uefa'ya gittim çeyrek finalde shakhtar donestk eledi.İkinci sezonda B. dortmund juve ve villarreal olan gruptan 2. çıktım bir üst turda barça'yı evimde 3-1 yenmeme rağmen deplasmanda 1-4 yenildim.