1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: FM 17 Takım Önerileri

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

fmscout internet sitesinde ingiltere paketi mevcut. ingiltere 22.ligine kadar olan bir eklenti mevcut. onu indirdiginiz takdirde cok iyi bir kariyere sahip olabiliyorsunuz.

ben en alttaki Mid Sussex Football League Divison Nine liginden Keymar & Hassocks takimini secip kariyer yapmaya basladim ve gayet de zevkli oluyor. Zaten bana gore asil kariyer yapilacaksa da oyle alt ligden olmali.

doğu avrupa liglerini seviyorum romanya, bulgaristan,belarus, ukrayna, rusya ve buna ilaveten yunanistan. bu ülkelerden başarıya aç bi takımı hem ligde hem avrupada en büyük takımlarla başabaş rekabet edecek bi takım kurmak istiyorum. cheahlaul, botev plovdiv, dnipro, krasnodar ve yunanistandan xanthi. fm 2013 de cheahlaul ile bunu sağlamıştım. fm 2017 de ise krasnodarla yaptım bunu ve krasnodarın çok güzel bir bütçesi var. yönetim her sezon kasadaki parayı 100 milyon euroya çıkartıyor yani sugar daddy başkana sahip. şu anda da xanthi de deniyorum bunu. bonus olarak da şunu söyleyim bulgaristandan ludogorets var rahat rahat ligi götürmek isteyenler için.

Quote Originally Posted by tombul taho View Post
    fmscout internet sitesinde ingiltere paketi mevcut. ingiltere 22.ligine kadar olan bir eklenti mevcut. onu indirdiginiz takdirde cok iyi bir kariyere sahip olabiliyorsunuz.

ben en alttaki Mid Sussex Football League Divison Nine liginden Keymar & Hassocks takimini secip kariyer yapmaya basladim ve gayet de zevkli oluyor. Zaten bana gore asil kariyer yapilacaksa da oyle alt ligden olmali.
    hocam bu yamayı kullanmada sorun oluyor mu ileriki zamanlarda hata falan alıp oyunu silmek zorunda kalmayız değil mi ? bilginiz varsa paylaşırmısınız ?

birde takım çalıştırmak isteyen arkadaşlar yeni ülkelerden , en kötü takımları - hatta amatör olanları bulabilirseniz - alın ve onlarla oyunun zevkini tadın , şahsen oyunda her özellikler 10 civarı oyunculara bakıp bunlara parayı bırak forma bile verilmez dediğiniz adamların sizin takımınıza gelmesi için kasabanızın büyük ihtimalle bakkalına - klüp başkanınız olduğunu varsayaraktan - dil dökmekten ve de yanına gidip gelmekten mekik dokumanız takdire şayan olabiliyor takım önerilerim : IFK Timra , Wehen , Alamania Aachen , Dag & Red gibi

Mesaj Yetkileri