Yeri burası değil ama paylaşmasam olmazdı.Muslera emekli olmasına 15 gün kalmış ve önünde oynayabileceği son 1 maç var ŞL Finali.Sırf Bülent kaptanı rekorunu şimdiki kaptanımız kırsın diye kendisine 1 yıl daha bizimle kal demiştim geçen sene.Patron sen istiyorsan ben dururum dedi ve durdu ama maalesef 4 maçla rekoru kıramadı.Takımdan ondan daha iyi özellikli bir genç kaleci Avrupa ve Türkiye kupası maçlarında artık forma alırken ligde kaleyi o koruyordu.Normalde diğer çocuğu oynatırdım ama dedim ulan son maç bu kupayı kaybedelim sana bir şey olmasın büyük kaptan.Verdim eline son kez eldivenleri ve kaptanlık pazubandını.Maç 1-1 bitti.Maçta yediği tek golü penaltıdan köşeyi tahmin etmesine rağmen yemişti.Kaptan bu zamana kadar birçok penaltı kurtarmıştı ama bu onlardan biri değildi.Ortam gergindi.Üstad kalesini korudu ve maç penaltılara kaldı.İlk penaltımız rakip kaleci kurtaramamasına rağmen üst direkte kaldı maalesef içeri girmedi.İçimde bir korku vardı ama kaptan yine yerine geçti ve hocam sen beni biliyorsun 8 senedir birlikteyiz dedi ve 3 penaltı kurtardı.Rakip dışarı atmadı rakip kötü vurmadı kaptan uçtu ve kurtardı.Diğer 2 sinde köşeyi bildi ama artık düşük olan çevikliği izin vermemişti topa ulaşmasına.Büyük kaptan aldığı son kupayla birlikte kupa sayısını 36'ya çıkarmıştı ve bir sıkıntı olmazsa artık yanımda kaleci antrenörü olarak devam edicek.![]()
Normalde 31 yaşını geçmiş hiçbir oyuncu kulübümde barınamaz.Oyuna başladığım zamandan bu yana bu kuralı aşan 2 oyuncum oldu.Biri beni tanıyan herkesin bildiği benim ellerimde 40 yaşında bile EPL asist kralı olabilmiş Juan Roman Riquelme diğeri ise benim gibi tüm Galatasaray taraftarına kendini sevdiren Muslera(Kendisini o kadar çok seviyordum ki geçen sene keşke takımdan gitse de kendini kurtarsa diyordum).Umarım gerçek hayatta da başına bir sakatlık gelmez ve bizde emekli olur.Günümüz futbolunda bu çok zor bir şey ama tek isteğim bu açıkçası
Neymar come to psg dedi diye kulüpten gitmek isteyen gencimize de güle güle sana şarkısıyla uğurluyoruz![]()
![]()