Gelelim tek aşkımızın bu sezon ki berbat oyununu FM'de toparlamaya. Aslında takım çok dengeli. İlk 11 oyuncuları bu lig yeterli. İyi bir taktikle sezonu şampiyon bitirmek çok zor olmaz gibi geliyor. LAKİN; bunun için takıma mutlaka kanat takviyesi yapılmak zorunda. Ne Valbuena ne de Dirar'ın yedeği yok. Guiliano derseniz de bu adamı AMC oynatmadığınız kanat,MC kullandığınızda sadece ilk 11'i tamamlayan adam olur maça etkisi olmaz diye düşünüyorum. Kendi oyunumda Neustadter ve Aatıf'ı gönderdim. Fernandao ve RVP u21 de antreman topçusu olarak takılıyor. Doğal olarak elinizde 2 forvet ve 2 stoper kalmış oluyor. Burada 2 adam önerim olacak. Bu adamları bedava alabilirsiniz.İlk olarak;

[IMG][/IMG]

bu Fas'lı kardeşimden çok umutluyum. Bedava aldığınızı düşünürseniz kesinlikle kaçırılmaması gerekiyor.

[IMG][/IMG]

Luna ile 2 senelik kontrat yaptım. Rotasyonda gayet yararlı olacaktır.

Eğer AMC ile taktik yapmayacaksanız Guiliano'yu satın derim. Çünkü AMC oynadığında ligin tozunu attıracak eminim bundan. Aykut gibi adamı kanatta harcamayın. Janssen,Soldado ve Hamedallah ile forvet sıkıntısı olmayacağı gibi 2 tam forvet ile Yaratıcı forvet Hamedallah uyumu çok iyi olacaktır.2 forvetle oynanabilir. Tabii ''pas'' 11 olan Hamedallah şapkadan bayağı tavşan çıkarmalı.

Son olarak geleceğe dönük stoper ve kaleci aramaya başlayın hemen. Altınordu'dan Berke ve Adana D.S. dan Özgür Ortaç şu anda ilk önceliğiniz olabilir. Özellikle Berke 3 sezon içinde kaleyi alabilir. Lig için de Topal DC olarak kullanılabilir ama ben bir kaç maç denedim yetersiz geldi DC arıyorum. Marislya'dan Doria kiralık olarak çok iyi bir alternatif olabilr...