Originally Posted by byvirus Kulüp çalışanları / Sorumluluklar sekmesi, geçen senekiyle aynı yer Yok abi değil o dediğiniz yeri biliyorum bakın siz (17den göstereceğim şimdi) burayı diyorsunuz : Ben burayı diyorum : FD yeni sözleşme görüşmelerini yönetir. Bu özellik 2018de yok mu arkadaşlar?
Originally Posted by UgurcanOrhan Yok abi değil o dediğiniz yeri biliyorum bakın siz (17den göstereceğim şimdi) burayı diyorsunuz : Bu özellik 2018de yok mu arkadaşlar? Ayrıca herhangi bir ekranda oyuncunun adına sağ tıklayıp sözleşmeye gelincede var aynı seçenek.
Originally Posted by byvirus Ayrıca herhangi bir ekranda oyuncunun adına sağ tıklayıp sözleşmeye gelincede var aynı seçenek. Bende yok acaba nereden ayarlayabilirim veya İngiltere'de mi olmuyor acaba?
Originally Posted by UgurcanOrhan Bende yok acaba nereden ayarlayabilirim veya İngiltere'de mi olmuyor acaba? Biraz saçma olacak ama takımında futbol direktörü varmı ?
Originally Posted by byvirus Biraz saçma olacak ama takımında futbol direktörü varmı ? var ama 2 role sahip acaba ondan dolayı mı ? inş öyledir iyi fikir verdiniz abi hemen bir bakacağım tek role düşürmeyi söyleşmesini
Forum Rules