Evet bugün Nihat Özdemir bir açıklamasında geçen sene el değmemiş lig isteyenler bu sene neredeler dedi ve ekledi, biz bu olayda sessiz kalacağız bakalım geçen sene bize gösterilen tepki gösterilecek mi diye.

Geçen sene durum 2-0 dan 2-1 olmuştu ama bahane hazırdı Konya'nın konsantrasyonu bozuldu. Bu sene ne oldu maçın başında ve durum 0-0 ken aynı olay yaşandı ama bunu gündeme getiren yok.

Ayrıca Burak bence yok büyük bir yetenek olabilir ama büyük bir yıldız olamaz. Maçtan sonra ya açıklama yapma ya da çık evet elle oynadım de oynadığın güzel oyunun üstüne bir de dürüstlüğün konuşulsun. Ama o ne yaptı kesinlikle elle oynama yok top elime çarptı dedi sonra da hakem golü verdiğine göre gol nizamidir dedi. Anelka'nın golünü de hakem verdi o da nizamiydi o zaman. Ben ondan en azından bu konuyla ilgili yorum yapmamasını beklerdim. Bizim basınımız buna da değinmedi. Hadi yaptığı hareketi es geçtin bu açıklamayı bari gündeme getirin ama yok....

Neyse fazla konuşmaya gerek yok. Sezon sonu şampiyon olursak biz de elle kolla değil diye bi slogan buluruz olay kapanır...