1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: Türkiye Araştırması Güncelleme (3/3/2018'de yenilendi)

Hybrid View

@perpetua hocam eline sağlık. Ufak bir sorum var: Fenerbahçe'de ne tür oynamalar yapıldı? Dün işsiz başlayarak 4-5 sene simüle ettim ve güncelleme öncesine göre ligi daha mantıklı yerlerde bitiriyor gibi geldi bana. Ana Etaplar yapmayı ihmal etmedim.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    @perpetua hocam eline sağlık. Ufak bir sorum var: Fenerbahçe'de ne tür oynamalar yapıldı? Dün işsiz başlayarak 4-5 sene simüle ettim ve güncelleme öncesine göre ligi daha mantıklı yerlerde bitiriyor gibi geldi bana. Ana Etaplar yapmayı ihmal etmedim.
    Cok buyuk degisiklik olmadi aslinda. Fenerbahce ozelinde bence van Persie'nin kadroda olmamasi onemli bir arti. Hem mali acidan, hem de fazla mac oynayamayan yuksek itibarli ve ortaligi karistirabilecek bir oyuncu olmasi acisindan.

Ayrica bu etapta butun lig icin ozellikle oyuncularin PPM'lerine ve teknik direktorlerin taktik tercihleri ile oyuncularin dogru rollerde kullanilmasina cok daha fazla ozen gosterme firsati bulduk. Bu da lig tablosunun daha gercekci gorunmesine buyuk katki sagladi.

Ancak ligdeki gol sayisi fazlasiyla dusuk (gercekte gol ortalamamiz mac basina 2.9 ama oyunda 2.4-2.5 araliginda kaliyoruz). Bunu cozmek icin saniyorum mac motorunun biraz daha evrim gecirmesi gerekecek.

Mesaj Yetkileri