arkadaşlar selamlar
bilgisayarımın 3d kalitesi 3 yıldız olmasına rağmen kaliteyi çok düşük yapıp tribünleri kapamayınca baya bir kasıyor
aynı sorunla karşılaşan var mı sanırım oyunla alakalı bi sıkıntı var
ne yapabiliriz teşekkürler
arkadaşlar selamlar
bilgisayarımın 3d kalitesi 3 yıldız olmasına rağmen kaliteyi çok düşük yapıp tribünleri kapamayınca baya bir kasıyor
aynı sorunla karşılaşan var mı sanırım oyunla alakalı bi sıkıntı var
ne yapabiliriz teşekkürler
Ekran kartini ve windowsu guncelleyip bir dener misin? Belki ise yarar.
Benim de 3 yıldız ama orta ayarlarda hiç sorun yaşamıyorum.
güncellemeleri de yaptım maalesef aynı sorun devam ediyor 3 yıldır 2016 yı oynuyodum pişman oldum aldığıma
Başka bir forumda görmüştüm bu sorunu ama hangi forum hatırlamıyorum. Muhtemelen çözülecek bir şeydir. Biraz daha araştırman gerekebilir.
Kasıyor derken yer yer takılıp bir anda hızlanarak kasıyor mu yoksa komple mi kasıyor ? 3 yıldız yeterli değil ayrıca 18 ve 19 'un 3D'si için. 2D oynayarak devam edebilirsiniz ben öyle yapıyordum bilgisayarım yeterli değilken.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
akıcı şekilde ilerlemiyor, yeterli olmayabilir ama ayarlar en düşükteyken bile ekrana tribünler gelince oluyo
benimde gtx 1050 olmasına rağmen 1 yıldız oluyo direk intel hd grafikle oynanıyor
nvidia denetim masasında program ayarlarından fm.exeyi seçin ki oyun nvidia ile açsın, burocukk
belki de epey yetersizdir sistemin, azureus
YA arkadaş ben anlamıyorum,
Son çıkan yamaya kadar 2d de gayet iyi oynayan oyun.
Son yamadan sonra 2d oyun hızı çok düştü.
Niye ki anlamadım
Nvidia grafik kartı ayarlarına girin. Oradan 3D ayarlarının yöneltilmesi’ne tıklayınız. Kutucuktan FM 2019’u seçerek ekran kartını seçiniz. Ve uygulayın çıkış yapın. Oyunu tekrardan açın düzelecektir.