Adam kendisini geliştirdi fenomen olmuş Gerçi F.Terim'in ifşa videosunda ilk sırada yer alıyor
Adam kendisini geliştirdi fenomen olmuş Gerçi F.Terim'in ifşa videosunda ilk sırada yer alıyor
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
merhaba resim nasıl yükleniyor açılan konu başlığına yardımcı olabilir misiniz?
Herkese selamlar
Uzuuun uzun zamanlar sonra geçerken bir bakayım dedim. Keşke forumu bir şekilde geri canlandırmanın imkanı olsaydı. Şurada spor forumlarındaki hengameyi bile özledik. Hele Kafe bir zamanlar hakikaten 24,5 saat açık olurdu. Bir sayfayı okumayı bitirmeden 3 sayfa daha yazılmış olurdu buraya.
Umarım herkes iyidir. Hatırlayan hatırlamayan herkese sevgiler.
Selamlar herkese!
Eskilerden kimler var?
I'm back...
En son dün mesaj yazmışsınız, bugünde ben yazayım bayrak düşmesin yere
FM 2019 çok güzel olmuş. Sahalara mı dönsek acaba ??
Bir Dost
Hellbells
ah gençlik ah. bir zamanlar burası harika bir yerdi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
selam.
baya güzel diyorlar alacağım sanırım ben de.
Gençler. Merhabalar.
Futbol tartışmaları yapabileceğimiz bir alan mı açsak yahu eski günlerdeki gibi. Küfürsüz tabii.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Eskiden buralar hep dutluktu..
Özlendiniz be..
Herkese iyi bayramlar efendim <3
Herkese selamlar
Herkese iyi forumlar gençler, umuyorum herkesin keyfi yerindedir ve dilediği bir şekilde devam ettiriyordur hayatını
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kolay gelsin arkadaşlar
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
fm 2019 a başlamıştım. Sanırım cm 01/02 den beri ilk kez çift forvet taktik yaptım, çok eğleniyorum. Az önce de fm 2008 kariyer arşivlerini gezdim. Ne cruzeiro kariyeri yapmışım yahu
Bir Dost
Hellbells
Bence futbol tartışma bölümünü açalım, en azından facebooktaki ergen amelelerden uzak tanıdığımız, bildiğimiz insanların görüşlerini okumuş oluruz. Foruma eski üyeleri çekmiş oluruz. Gelen adam, yapacak bir şey bulamayıp geri gidiyor bu şekilde
Bir zamanlar forumdu buralar.. Hey hey...
Bir Dost
Hellbells
Socrates derginin youtube kanalınının yeni videosunu izliyordum.Buradan söz edildi cm konuşulurken.Elim gitti.Nasılsın eski dost
selam millet, turnuva yok mu
şurada sövsek banlayacak kimse kaldı mı acaba
FM Gazetesi
Selamlar sevgiler, birkaç tanıdık nick görmek bile duygulandırdı
Katılıyorum. Olur'u da aldım @Vieri'den ancak yetki konusunda sıkıntım olduğu için editleyemedim forumu. Yoksa bir çok spor dünyasında analitik yetenekleri ile yer almış yorumlarını okuması keyif veren insanlar var. Futbol simülasyon oyunu sitesinde futbol konuşmamak absürd zaten. Holiganlar uğramadıkça sıkıntı olmayacaktır.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.