1 ile 30 arası toplam 292 sonuç

Konu: 6. Geleneksel Turkiye Ligleri Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Kış Transfer Güncellemesinde Konyaspor'da sözleşmesi yenilenen Skubic, Milosevic ve Ömer Ali'nin sözleşmeleri oyuna aktarılmamış. Filipovic'in kararlılık özelliği 4'e düşürülmüş. Skubic'in topsuz alan özelliği 10 ve savunma arkası koşularına yönelik oyun tercihi eklenmemiş. Ali Çamdalı oyunda yıllık 650 bin euro alıyor gözüküyor, maç başı cüzi bir miktara geldi. Ayrıca yine Onazi ve Sivas'taki Hugo Veira'nın sakatlıkları da oyuna yansıtılmamış. Çok kısa sadece bazı oyuncu profillerine bakarak gözüme çarpanlar bunlar, dikkate alınırsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
    Last edited by kkkmmm : 02.Mart.2019 at 01:42

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by kkkmmm View Post
    Kış Transfer Güncellemesinde Konyaspor'da sözleşmesi yenilenen Skubic, Milosevic ve Ömer Ali'nin sözleşmeleri oyuna aktarılmamış. Filipovic'in kararlılık özelliği 4'e düşürülmüş. Skubic'in topsuz alan özelliği 10 ve savunma arkası koşularına yönelik oyun tercihi eklenmemiş. Ali Çamdalı oyunda yıllık 650 bin euro alıyor gözüküyor, maç başı cüzi bir miktara geldi. Ayrıca yine Onazi ve Sivas'taki Hugo Veira'nın sakatlıkları da oyuna yansıtılmamış. Çok kısa sadece bazı oyuncu profillerine bakarak gözüme çarpanlar bunlar, dikkate alınırsa sevinirim şimdiden teşekkürler.
    Filipovic'e Kararlılık 4 verilmedi. Random kalmış oyun kendisi 4 olarak belirlemiş. Başka bir oyun açtığınızda farklı bir değer verebilir. Her hangi bir değer vermek gerekliydi gözden kaçmış diyebilirim. Gerekli yansıtmayı dosya yaz döneminde elime geçince aktaracağım.
    Skubic'le alakalı bir çok düzenleme yapıldı. Şu an için yeterli görüyorum. Daha da fazla artış şeklinde yapılacak düzenlemeler gereksiz CA artışına neden olacaktır ki şu anda Skubic'in CA değeri TR ligi için baya baya dominant bir değer. Önerilerinizi takip ederim ve yaz döneminde dosyam bana tekrar geldiğinde uygun ve gerekli görürsem oyuna yansıtırım.
    Ali Çamdalı profili bana ait değil transferle geldiğinden Rize'den aktarılmış. Bu yüzden onla alakalı noktaları ben ayarlamıyorum. Buna maaşta dahil. Yoksa bende peşin 200000 TL + maç başı da 50000 TL aldığını biliyorum.
    Skubic, Milosevic, Ömer Ali sözleşmeleri ben dosyayı teslim ettikten sonra yenilendi. Ona da benim yapabileceğim her hangi bir şey yok. Dosya bendeyken bu gelişmeler olsaydı tabi ki yansıtılacaktı.

Mesaj Yetkileri