ben altyapı ve ragen hastası oalrak yeni gelen altyapı merkezini beğendim ayrıca kiralık oyuncular ile ayrı uğraşan görevlide iyi olmuş oyundaki en büyük zevkim genç oyuncular alıp yetiştirmek yada alt yapıda dan yıldız oyuncular çıakrmak.

yanlız şunu belirtmem lazım oyunda nedense türkiyedeki her takımımızın alt yapı tesisleri ve genç oyuncu önemi çok az yansıtılmış bence. örnek vermem gerekir ise bosna hersek liginde zirinski nin alt yapı tesisi türkiyedeki her takımdan iyi ludogorets olsun feransvaroş aglebe lubin yada radnicki nin alt yapı tesisleri önemi hepsi daha .

ancak türkiye de trabzonspor olsun altınordu bursaspor gibi takımalrın alt yapı tesisleri ve altyapıya veridkleri önem ortada. hele altınordu yıllardır bence oyunda hak ettiği yeri görmüyor geçen sene de editçrden bakmıştım 14-11-15 filandı alt yapı değerleri ancak sarejevo ya baktığımnda bu değerler 18-17-16 filan ne yanı bosna da bu kadar mükememl tesisler var mı açıkcası sanmıyorum.bu konuda yiğitin hakkı verilmleri altınordunun altyapıya nasıl önem verdiği nasıl tesisleştiği bence oyuna daha iyi yansıtılmalı.
aynı durum trabzonspor için de geçerli . son zamnaların iki büyük yıldızını çıakrdılar. yusuf ve abdulkadir ile bunun yanında parmak olsun uğurcan olsun arda olsun yşine de deavm ediyor bu . ancak oyunda vasat tesisler vasat antrönerler görünüyor sadece gençlere verilen önem bireaz yüksek trazbondaki sen zmanalrdakji tesisleşme ve saha yapımı gerçekten çok değerli bunnun tam yansılması lazım

bursa spor da keza bu işi yılalrdır iyi yapan klüp ozan tufanalr enes üllar gibi futbolcular bunun göstergesi.

ayrıca altınordu yine takip ettiğim ve ümit nilli takım formasını en genç giyen defans oyuncu16 yaşındaki ravil tagır çok kötü yansılmış ve ilk 11 de forma şansı bulan 15 yaşındaki iki ayağını da kullanan burak ince oyunda yok bile

ayrıca trabzonsporda uğurcanın nasıl gelişim gösterdiğini görüyoruz bence potansiy ve gerçek özelikler yükseltilmeli

açıkcası ilk izlenimlerim bunalr oyunu daha oynadıça buraya yazarım.

birde lütfen açık ton tema lütfen düzeltiniz bir çok hatası var yazıalr görünmüyor tam takım kadroalrında hayali oyuncualr ile gerçek oyuncular ayırt edilemiyor bariz font hataları var..

çeviri hataalrı da var tabi ama oınalr genelde tam sürümde zaten düzelmiş oluyor

teşekkürler