1 ile 30 arası toplam 197 sonuç

Konu: 7. Geleneksel Turkiye Ligleri Araştırması Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Fenerbahçe de ki yüksek profilli oyuncu alma vizyonunun kalkması gerekmiyor mu oyun içerisinde bizi çok zorluyor ve gerçekte böyle bir şeyin varlığına inanmıyorum ben.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Fenerbahçe de ki yüksek profilli oyuncu alma vizyonunun kalkması gerekmiyor mu oyun içerisinde bizi çok zorluyor ve gerçekte böyle bir şeyin varlığına inanmıyorum ben.
    Olabilir, devre arasinda tekrar degerlendiririz bunu. Veritabani 3 gun once son halini aldigi icin su an bir degisiklik isteme sansimiz yok.

3 gün önce son halini alan veritabanına yansıyan değişiklikler nelerdir hocam? Bir de oyuncuların sürekli yeni sözleşme istemesi ve mutsuz olması ile ilgili bir şey yapılabilir mi ya da yapıldı mı? Bana kalırsa oyuna gerçekçiliğini en çok kaybettiren şey sürekli olarak sözleşme istenmesi. Bu durum biraz oyunculardan da soğutuyor oyuncuyu.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by secretname13 View Post
    3 gün önce son halini alan veritabanına yansıyan değişiklikler nelerdir hocam? Bir de oyuncuların sürekli yeni sözleşme istemesi ve mutsuz olması ile ilgili bir şey yapılabilir mi ya da yapıldı mı? Bana kalırsa oyuna gerçekçiliğini en çok kaybettiren şey sürekli olarak sözleşme istenmesi. Bu durum biraz oyunculardan da soğutuyor oyuncuyu.
    Toplam 170 adet kayitta (kisi veya kulup), burada ve SI forumlarinda belirtilen ve ayriyetten kendi buldugumuz hatalarin duzeltilmesi yapildi.

Bunlarin yaklasik yarisi beta ciktiktan sonra yapilan teknik ekip degisiklikleri.
    Digerleri ise sizlerin belirttigi eksikler/sorunlar.

Oyuncularin mutsuz olmasi meselesi saniyorum oyun kodundan kaynaklaniyordur. Bununla ilgili ornekler alabilirsem (sozlesme istemi oncesi kayitli oyun), bir sorun olup olmadiginin arastirilmasini saglayabilirim.

Mesaj Yetkileri