Arkadaşlar merhaba,

Eski bir araştırmacı olarak tüm araştırma ekibine selamlar

Öncelikle yetersiz insan kaynağı ile ortaya çıkarttığınız başarılı fm database'i için hepinize teker teker teşekkür ederim.
Hayat koşuşturmacasına rağmen FM'den ve futboldan hiçbir zaman tamamen kopmadım ancak son dönemde oyunu 2 yılda bir aldığımı (fm16-fm18-fm20) ve veritabanını da bu bağlamda hep 1 yıl gecikmeli olarak inceleme fırsatı bulduğumu belirtmek isterim. Uzun yıllar sonra ilk kez bu seride oyunu çıkar çıkmaz satın alıp veritabanını da incelemeye koyuldum

Zamanla tesbit ettiğim hataları, eksikleri ileteceğim. İlk incelemelerimde birçok genç oyuncunun saç rengi, ten rengi gibi bilgilerinin boş bırakıldığını gözlemledim. Bunlar zaman bulunamadığı için mi boş kaldı yoksa özel bir nedeni mi var? Subjektif yorumlarıma gelirsek genel olarak oyuncu değerlendirmelerini başarılı buldum ancak bugün ilk incelemelerimde "genç yeteneklerden" bazılarının potansiyel yetenek değerleri beni biraz şaşırttı. Ör: Ravil Tagir (Boş??), Metehan Altunbaş (-3??) - oyuncu ayrıca Bedirhan Altunbaş'ın da kardeşidir, relation olarak girmek lazım- , Işık Kaan Arslan (-55??) gibi..

Fırsat buldukça eksik bilgileri kendi datamda güncellerken araştırma başlıklarında da belirtmeye çalışacağım.
kolay gelsin, sevgiler,
UG