Selamlar.

Quote Originally Posted by cobija View Post
Selamlar. Oyun çıktıktan sonra editörden Samsunspor profiline bakarken gördüğüm birkaç şeyi kendimce düzeltmek istiyorum.

• Ortaklık türü limited şirket olarak işaretlenmiş fakat doğrusu anonim şirket olmalı. Kulübün ticaret odasındaki kayıtlı resmî adı Samsunspor Futbol Kulübü Anonim Şirketi şeklinde.
Hafızam beni yanıltmıyor ise oyunda A.Ş. olarak bir seçenek yok. Bu nedenle Samsunspor'un mevcut yönetimsel yapısına en uygun olan seçenek seçilmiştir.

• En yüksek taraftar sayısı 16 bin olarak girilmiş fakat geçen sezonki taraftar rekoru 30 bin idi, bu sezon ise 28 bin.
Minimum ve Maksimum seyirci sayısı kulübün son 3 sezondaki en iyi ve en kötü durumu göz önünde bulundurularak ve ortalama alınarak giriliyor. Şuan için artış yapmak söz konusu olmasa da, sezon sonu bir artış yapmayı planlıyorum.

• Gençlere verilen önem ise 20 üzerinden 5 olarak girilmiş. Kulüp son iki sezondur altyapı sistemini baştan kurmuş durumda. Hatta 40'ın üzerinde yerel kulüple altyapı transfer önceliği anlaşması imzalanmış, KRC Genk ile altyapı işbirliği yapılmış durumda ve her ay antrenörleri Samsun'a gelip hem altyapı hocalarına hem de futbolcularına eğitim veriyorlar. 20 üzerinden 5 oldukça düşük kalmış.
Alt yapı konusunda kulüp evet bir atılım yapıyor. Ancak bunun meyvelerini görmeden bunu yükseltmek bence şuan için mümkün değil. Ama bu hiç artmayacak demekte değil. Biraz gözlemlemek gerekiyor.

• Taraftar kısmında sabır değeri olarak 8 girilmiş. Bunu yüksek buldum zira 12 maçta 8 galibiyet ve 4 beraberliği bulunan İrfan Buz taraftar baskısını gerekçe göstererek istifa etmişti 1-2 puan daha düşürülebilir.

Taraftar konusunda haklısınız. Değil 8, 1 bile çok yüksek bu taraftara.