Naber İhtiyar Delikanlılar Nasıl Gidiyor Son Vaziyetler
FM20'yi Bende Aldım Daha 1 Kere Açmadım O Değilde Oynamadığımız Oyunu Niye Alıyorum Hâlâ Çözebilmiş Değilim
Naber İhtiyar Delikanlılar Nasıl Gidiyor Son Vaziyetler
FM20'yi Bende Aldım Daha 1 Kere Açmadım O Değilde Oynamadığımız Oyunu Niye Alıyorum Hâlâ Çözebilmiş Değilim
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
En son kariyerimde ortaokul öğrencisiydim şimdi üniversiteli oldum Tüm abilerime saygılar sevgiler
"Ah ulen gençlik" dedirtiyor bana forum... 40a merdiven dayadık... 28 Kasım'da inşallah kaçırmayız da eski dostlarla bir hasbihal ederiz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
çocukluğumun forumu be.. özledik valla.
Turksportal eskiye biz deliye...
Bakalım 28 Kasım'daki katılıma göre önceleri ayda bir, sonra ayda iki, haftada bir falan devam eder forumu eski günlerine kavuştururuz belki. En azından Mustafa abi siteyi açık tuttukça çoluk çocuktan fırsat buldukça haftada bir toplanırız. Murat duyuru da güzel olmuş eline sağlık.
Mustafa abi inşallah yakın zamanda güzel haberler verecek kafasında birşeyler var sanırım
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
vay be ne günlerdi ya
Yetiş ya admin yetiş ya Vieri . FM21 Beta başlığına yorum yapacam yapamıyorum
steam : aytekin79
Perpetua Ömer abinin Twitter'da 2021'in araştırmasıyla alakalı Turksportal linki yerine Discord linki vermesi nedeniyle acaba site tamamen kapatıldı mı diye merak edip geldim, sitenin hala kapanmamış olması güzel. ) Arada bir hatırlayıp geçmişi yad etmek adına bakınıyorum buralara. Bu sefer gelmişken mesaj da atayım dedim. Herkese selamlar. )
So what?
Saike
Aleykümselam Şemsi ☺️
Koyu sohbet dönmüş de kaçırmışız
Selamlar herkese eskiden tanıyanlara da
Aleyküm Selam Anıl'ım
Sende 30'u Devirmişsin Artık. Seni de Emekliler Lokalinde Görmek İstiyoruz
Bir günde üçüncü post. Gerçekten forum kendini aşıyor.
kime baksam 30+ olmuş . veteranlar klübü...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Başlığı turksportal camisi çay ocağı diye değiştirmenin zamanı gelmiş gibi
Biz 20'li yaşlarda iken 40'lı yaşlarına yakın bir Mehmet abimiz (meddah) vardı. O dede falan olmuş, torun seviyordur heralde artık. İşin şakası, meddah ile irtibatı olan var mı?
Last edited by El Barto : 14.Kasım.2020 at 08:48
arada bir girip eski konulara bir göz atıp çıkıyorum. bu genelde @nannar hocanın kariyerleri oluyor. eskinin wonderkidleri, şimdinin veteranlarını da görüyoruz. ayrıca selamlar @El Barto ve @Genç Kartal )
(/s)
Eski kariyerleri okumak gerçekten çok zevkli. İnanılmaz yoğunluk olurdu güzen yıllardı...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Eğer unutmazsam bende ayın 28'inde buralarda olurum Selam olsun herkese güzel insanlar.
FM Gazetesi
Aleykümselam Adanalı.
Selamlar sana da Görkem. Bekliyoruz, unutmayın.
O kadar kaptırmışım ki kendimi bu muhabbete 28'inde kızımın d.günü var onu atlamışım
Nice sağlıklı yaşları olsun Murat. 28 afakiydi 29'u yapalım ne olacak. zaten tarihi görüp kanına işleyen eskiler gün aşırı girip bakıyordur buralara.
Ben eskiden de hepinizden küçüktüm de bu kadar küçük müydüm ya -30 adam kalmamış Zamanında @El Barto'lu İstanbul buluşmasını kaçırmıştım umarım 28'ini kaçırmam. Selamlar ahali, sana ayrıca selamlar @BaGa TaRKaN dedem.
Screw you guys, I'm goin' home
Aleyküm Selam. Ula Özgür Seni Bile Özledim
Aleykümselam Özgür. Sahi bir İstanbul buluşmasına biraz tesadüfen de olsa katılmıştım. O zaman Beşiktaş tarafında çalışıyordum gençler de o tarafta buluşacağız deyince denk gelmişti. O buluşmanın üzerinden 10 yıl kadar geçti heralde ben senin şimdiki yaşındaydım. Yaş problemi gibi oldu. Bırak - 30'u 40'ına merdiven dayayan hatta 40'ını geçen var.
Eski yüzleri burada görmek güzel
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht