Discord kanalına da uğrayın orası da bomboş kimsecikler yok.
Forumun tadı hiçbir yerde yok ama napalım herkes çoluk çocukla uğraştığı için zor. Tekrardan herkese merhaba.
Mustafa abi beklenen yenilikleri ne zaman açıklayacaksın
Discord kanalına da uğrayın orası da bomboş kimsecikler yok.
Forumun tadı hiçbir yerde yok ama napalım herkes çoluk çocukla uğraştığı için zor. Tekrardan herkese merhaba.
Mustafa abi beklenen yenilikleri ne zaman açıklayacaksın
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fm yi açıyorum ama ilerlemeye fırsat bulamıyorum eskiden transfer sezonları benim günlerimdi 20 oyuncu satışı 30 yeni oyuncu yaparken şimdi hızlıca geçiyorum
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
https://discord.gg/BgpDDzxF
Buyrun Turksportal discord kanalı
Eskiden Discord mu Vardı Yahu Forum İyidir
Valla @Burak Bende Twitter da YouTube da Takip Ediyorum Güzel İş Çıkartıyorsun.
Ama Beni Tanımıyor Benden de Bağış İstiyor Olmaz ki Böyle
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
bak logoyu değiştirdim 1 sene idare et artık
Şaka bir yana, üyelik sistemini single sign on bir yapıya geçirdik (yani google, facebook, twitter vb hesaplarla bağlanabileceksiniz). yeni forum alt yapısı da kuruldu şu anda test ediyorum, üyelik sistemi ile entegre ettim şifre meselesine bakıyorum. cms sistemimiz de hazır. steamden ve fm den veri çeken motorumuz da hazır (otomatik oyunlardan tüm profilleri 1 saatte toplayan bir yazılım yaptım böylece x dönemde x oyuncunun profili nasıl görebiliyorsunuz vs.) bunun dışında yaklaşım çok sayıda içerik üreten yayıncı ve içerik üreticisi güzel sitelerimiz, sosyal medya hesaplarımız var. Bu arkadaşların içeriklerini tek bir noktadan takip edilebilecek hale getirmeye çalışıyorum.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Özür Kabul Edildi Kardeşim Tek Şart Bizi YouTube'da Onursal Üye Yap
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Bitmez Bu Korona Haziran'a Kadar Sürer Maalesef Bu Durum
Geçen Volkan Baros'a bir resim attım 2006 yılından, gençmişiz
Mustafa BudakTurksportal
Yetiştim galiba İyi akşamlar brolar
FM Gazetesi
Hadi boşaltın dükkanı kepenkleri indiriyorum.
Flood yapma arkadaşım, yasak.
Ulen Galatasaray Yine Balına Şikeyle Kazanmış Çamaşır Makinesi Bile Hattrick Yapmış Penaltı Kırmızı Kart Ooo! Ooo! Olmaz ki Böyle Tomas Maçı Satmış Resmen