Quote Originally Posted by ermoon
Eğer gerçekten başarılı olunmak isteniyorsa Burağın dediği gibi Hakan'ın bu takımdan emekliye ayırması veya sezon sonuna kadar yedek oturması gerekiyor.. Haftaya Hasan Kabze forma giyebilecekmiş.. Ümit - Hasan ikilisini forvette görmek istiyorum artık! İlic-Arda-Sabri-Hasan 4'lüsünü bu ikiliyle birliktede!

Hatta seneye Hakan-Okan-Ergün 3'lüsünü mükemmel bir veda maçı yapılsın ve kendilerini hocalığa adasınlar..

Bu arada artık Gerets antremanlarda Ayhan ve Okan yerine Arda'yı oraya denemelidir. Arda hem defansif anlamda hemde oyun kuruculukta o bölge için aranan adam olabilir.. En azından böyle bir durumda Sabri'yi veya Carrusca'yı takıma kazanırız..

birseyi demeden gecemeyecegim. Turkiyede Hakanin oynadigi maclara bakin.Eger o macta puan kaybi yasanmissa mutlaka bu Hakanin sucudur. Okani ayhani top yapmaz.Cihan otobanm olur.Ama ilk suclu herzaman Hakandir. Vallaha bu adam aciyorum.Her mactan sonra ya dar agaci ya krallik koltugu.Hicbirzaman orta ihtimali yok. Hakan nasil oynadiga gelirsek.Hakan sansizdi.Allah askiniza Hakanin kacirdigi o kafa golunde 30 tane gelse Hakan 29 uni iceri sokar orada. Dun sansizligi yuzunden olmadi. Ayrica hala iyi oynuyor kim ne derse desin. Ha gol kaciriyo diyosan HAkan gencligindede kacirirdi.Huyu bu. Mubarek atmaya basladimi makinali gibi. Sustumuda kotu susuyor.Ayrica Ayrica Hakan yerine kim oynayacakti onuda merak etmekteyim.Ozgurcanmi. Ama Hakan clde gene golunu atar. Idam sehpasindan kralliga tekrar gecer. Ona herzaman guveniyorum ve hic suphem yok