İşin içinde Eser ve De Souza da var tabi. Bunların sergileyecekleri performans da çok önemli. Ayrıca bu oyuncuların giderek performanlarının artması için maç eksiklerini gidermesi ve sürekli istikrarlı bir şekilde oynaması gerekir. Performanslarını artırmaları açısından bu çok önemli. Raşit Hoca'nın Eser Yağmur'u çok sevdiğini ve Raşit Hoca'ya "Eser" denilince duygulandığını çok iyi biliyoruz. Eser performansı üst seviyeler çıktığında çok etkili, koşan, savaşan, rakip defansı yıpratan ve de gol pozisyonlarını değerlendirmede çok yetenekli bir oyuncu. Ben bu açıdan Raşit Çetiner'in forvet konusunda karar verirken zorlanacağını düşünüyorum.

Benim kendi fikrim aşağıdaki oyunculara yıldız vererek en çok oynamasını istediğim ve oynarsa çok faydalı olacağına inandığım oyuncuları yıldız sayısına göre değerlendiriyorum. (5 yıldız üzerinden değerlendirme yaparsak ve performanslarının üst seviyede olduğunu düşünürsek)

Eser Yağmur *****
Sinan Kaloğlu ****
Zafer Biryol *****
Burak Akdiş ***
Ömer Kaplan ***
De Souza (De Souza'yı tanımadığım için yorum yapamıyorum)

Ama bu kadar kaliteli forvetlerin arasında bence performanslarının en üst seviyede olduğunu düşünerek Zafer Biryol ve Eser Yağmur ikilisi oynamalı.

Ayrıca sanırım Raşit Hoca Rize maçında Sinan'ı çıkararak Zafer Biryol'un yanında Orhan Alemdar'a forvet olarak şans verdi.