1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: yanan batarya!

Hybrid View

Nesil
    2006

Angry

Quote Originally Posted by şampiyon
    kes artık yav,uzatıp durma.
    bi olay illa bi kişininmi başına gelir,ne yalan borcum var uğraşıp yazacam buraya.
    türksportalda iyi iş yapar demişim.sanki bana para veriyorlar burda.konuştuğun laflara bak.uzatıp durma,inanmıyorsan inanma ama insanları yalancılıkla suçlama.
    gördüysen yayınlarsın aynısını,iddiam hala geçerli.yayınlamazsanda bu iddiayı kabullenmiş olursun.
    arkadasım sanada hatalarını söylemeye gelmiyo ben kendimce seni eleştirdim ama sen bana cok sert cıktın!bana ve diğer arkadaslara ayıp ettin!ve seni kınıyorum!ben seni ilk elestirince sen bana sert cıktın ben bunun altın da bi yalan bi hile ararım!senin bu konuyu bi yerden alıntı yapıp ve biraz üzerinde kendine göre oynadıgını ben ve bütün üyeler bilio onun için lafı fazla uzatmıyorum!ayrıca ben o konuyu ilk bi sitede gördüğümde cok etkilenmiştim ve hafızamda kalmıs!ama sitesi bir türlü aklıma gelmiyo!arastırmadayım en kısa zamanda bulacagım!sen hiç merak etme! bakalım o zaman bana hakaret edebilecekmisin? HODRİ MEYDAN!

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by stuns_cenk
    arkadasım sanada hatalarını söylemeye gelmiyo ben kendimce seni eleştirdim ama sen bana cok sert cıktın!bana ve diğer arkadaslara ayıp ettin!ve seni kınıyorum!ben seni ilk elestirince sen bana sert cıktın ben bunun altın da bi yalan bi hile ararım!senin bu konuyu bi yerden alıntı yapıp ve biraz üzerinde kendine göre oynadıgını ben ve bütün üyeler bilio onun için lafı fazla uzatmıyorum!ayrıca ben o konuyu ilk bi sitede gördüğümde cok etkilenmiştim ve hafızamda kalmıs!ama sitesi bir türlü aklıma gelmiyo!arastırmadayım en kısa zamanda bulacagım!sen hiç merak etme! bakalım o zaman bana hakaret edebilecekmisin? HODRİ MEYDAN!
    artık sana cevap vermiyorum,anlayacak kapasitede değilsin.
    bulda gel öyle görüşelim.
    ayrıca genelleme yapma ben ve bütün üyeler biliyor diye.senin neyi bilip bilmediğinden bile haberin yok.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by şampiyon
    artık sana cevap vermiyorum,anlayacak kapasitede değilsin.
    bulda gel öyle görüşelim.
    ayrıca genelleme yapma ben ve bütün üyeler biliyor diye.senin neyi bilip bilmediğinden bile haberin yok.

sana sadece sunu söylüyorum!''NOT_ALONE nin yorumlarını oku oku sonra tekrar oku''sana tek söyleyecegim bu !cünkü sen anlamazdan geliosun benim laflarımı ve sonrada hakaret edip üstünlük saglamaya calısıon! ama o konuyu bulunca acaba ne yap acağının merak ediyorum! o zamanda NOT_ALONE ye üstünlük saglarsın artık

Mesaj Yetkileri