1 ile 30 arası toplam 157 sonuç

Konu: Arda'nın Fiyatı Açıklandı

Hybrid View

Bunları düşünmek için daha erken. Şurada daha 4.maçına çıktı. Eğer Avrupa maçlarında aynı performansa oynarsa ki oynayacağını biliyorum ondan sonra ne olacak diye düşünebiliriz. Ama Arda'da en az 3-4 sene bu kulübe hizmet verip ondan sonra Avrupa'yı düşüneceğini de biliyordur..

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

Quote Originally Posted by ermoon
    Bunları düşünmek için daha erken. Şurada daha 4.maçına çıktı. Eğer Avrupa maçlarında aynı performansa oynarsa ki oynayacağını biliyorum ondan sonra ne olacak diye düşünebiliriz. Ama Arda'da en az 3-4 sene bu kulübe hizmet verip Avrupa'da başarılı olmak isteyeceğini elbet biliyordur..

arkadaşım ben de öyle diyordum da bu adam aşmış ya şımarmazsa süper bir oyuncu ümit e attırdığı gol iki kişi başa çıkamadı avrupa dan gelmiş olsa ve değeri 20 milyon avro dense kimse birşey diyemezdi.

Quote Originally Posted by scolari12111
    arkadaşım ben de öyle diyordum da bu adam aşmış ya şımarmazsa süper bir oyuncu ümit e attırdığı gol iki kişi başa çıkamadı avrupa dan gelmiş olsa ve değeri 20 milyon avro dense kimse birşey diyemezdi.
    Şımarmaz heralde. Adamın öyle bir tipi yok.. Hani gol attıktan sonra bile mütavazi bir şekilde seviniyor..

Mesaj Yetkileri