en iyisi tottenham herkeze tavsiye ederim tottenhamla oynayın
en iyisi tottenham herkeze tavsiye ederim tottenhamla oynayın
yok abi bende newcastle bende 4.5m$ verdi
arkadaşlar avrupadan sıkıldım artık libertotorezi almaya gidecem ama brezilya liginde hangi takımı alsam diyorum bi yardım edermisiniz kerlon cruzeriodamıydı
evet. internacional cok kaliteli inanılmaz kaliteli bir takım
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
palermo![]()
arkadaşım ben sana diycem bi takım
bu takım ingiltere 6. liginde mücadele etmekete
ben bu takımı seçtim 1. lige çıkarıp şampiyon yaptım
takımın adı stafford united
portooooooooooooooooooo çünkü portonun altyapısı acayip sağlam kadrosu da kaliteli..ben şu an 2 seneme geciorum tavsiye ederim
arkadaşlar konuyu inceleme fırsatım olmadı belki aynı soru sorulmuştur eğer sorulduysa kusura bakmayın acelem var hemen yazıp çıkacağım artık yarın cevap gelirse bakarım arkadaşlar konuya gelim ben ikiknci lig takımı arıyorum ama zengin olacak(juve hariç)artık birinci ligden sıkıldım türkiyede sanırım öyle bir takım yok eğer varsa cevaplarsanız sevinirim
eskişehirsporu al ben 1.lige çıkarttım biraz zorlanabilirsin ama furkan bastan ve serkan gesik ile işin kolay
bu takımı aldığınız takdirde hiçbir oyuncu kısıtlamasıyla karşılaşmayacaksınız.ve en iyisi de genç ve çok kaliteli futbolcuları bünyesinde bulundurması.forvette brandao ve zigic ikilisi olursa bu takımı kimse tutamaz...
arkadaşım paylaşım için sağol ama benzer bir başlık sabit konuların içinde bulunmakta biraz dikkat
sitede yeniyim zaten avatardan belli deil mi kusura bakma..
Kardeş önerin için sağol.Red Star iyi takımdır...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
bu takımı deniicem kardeş zamanında şampiyonlar ligi elemesinde fener'i elemişti o zaman dan beri hayranım bu takıma zatenkızılyıldız:2-fenerbahçe:1 ikinci maç fenerbahçe:0-kızılyıldız:1 yanlış hatırlamıyorsam...
kardeş bi daha başlıcam.bu takımı alırım
saoL payLasım ıcın
deneyeLım yenı oyun actıgımızda
hem deişikLik oLur hıc oynamadım daha once
ewet ya redstarda baya ii furbolcular var
kardeş paylaşım için saol.en yakın zamanda deniyecem....
ben redstarı 2 veya 3 ay önce almıştım 4. sezonda şampiyonlar ligini kaldırdım gercekten harika takım...
türkçesiyle kızılyıldız takımıfenerbahçe bi ara gerçekte hazırlık maçı yapmıştı
kızılyıldızla gerçekten iyi takım
Evet abi iyi takım kızılyıldız.Zaten zigic tek yeter....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
oo zigicin kızılyızda olduğunu bilmiyordumsüper o zaman
![]()
arkadaşlar kızılyıldız hangi ülkenin![]()
Kardeş sırbistan.....
Red Star Belgrade derim ben dene bir orta düzeyde.
bence en iyi büyük takımları zorluyacak sevilla olabilir ve ya celtic olabilir
update yükleyince zigiç gidiyo ya ben seçecektim bi baktım kimse yok kapatıvirdimOriginally Posted by hp-fm-gs
![]()
legia warsowa polonyadan .ben çok zevk aldım
arkadaşım eğer ilgilenirsen MK Dons diye bi takım var ingitere League 2 'de. oyuna sıfır parayla başlıyo ama forvetlerininden birini 600 diğerini de 150 pounda satabiliyosun. ee bu para alt lig yöneticek birisi için bulunmaz nimet demek. ama tek kötü yanı avrupa vatandaşı olmıyan genç topçuları alamıyosun. göz atmakla bişey kaybetmezsin![]()
AEK ve OFI Yunanistan Liginden önerilerim