Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 103 arası toplam 103 sonuç

Konu: Galatasaray_Gaziantepspor macı

Quote Originally Posted by ermoon
    Hakan sustumu susuyoda ömrümüzün sonuna kadar Hakan'ın gol atmasını bekleyemeyiz.. Ayrıca önümüzde ki maç Hasan Kabze oynuyor.. Ümit Karan zaten iyileşti. O zaman Hakan Şükür'ü biraz yedek oturtabiliriz..

Kac defa Hakan senin omrunun sonuna kadar bekletti gol icin soylermisin. En basiti 4 senelik sampiyonluklari hatirla.Son senesinde Hakan ligde cok mu gol atti. Hayir. Ama avrupada neler yaptigini hepimiz biliyoruz. Zaten benim Hakan durmadan ilk 11 de oynasin diye bir iddam yok ama hatirla gecen seneyi Umit karan sakatlandiktan sonra omru boyunca sus kalan Hakan sampiyonliga tasimisti sizi

Nesil
    2006
    Yer
    Izmir

Her futbolcunun bir devri vardır.Hakanın devride bitti

Quote Originally Posted by sherryy
    Her futbolcunun bir devri vardır.Hakanın devride bitti
    2002 dunya kupasindan sonrada herkes Hakanin devri bitti diyordu.Gecen senede Herkes Hakanin devri bitti diyordu.Ama o hep nedense ayakta. Elbet herzaman bugunku sansizligida olmayacak hic merak etmeyin.Hakan bu tip durumlarindan cok ustesinden geldi dahada gelir

Ben Hakan'ı herkesten çok severim.. Çünkü o Galatasaray'a yıllarını verdi.. Gerçekten Galatasaray'ı sevenlerde en önde gelen futbolculardandır..

Hakan'ın ben oynamasını isterim ama görüyoruz ki son maçlardan sonra biraz yedek oturabilir. Zaten geçen sene Ümit Karan sakatlanmasa sadece 2.yarıda maç kurtaran bir isim olarak girecekti. Bu senede böyle olmalıdır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ermoon
    Ben Hakan'ı herkesten çok severim.. Çünkü o Galatasaray'a yıllarını verdi.. Gerçekten Galatasaray'ı sevenlerde en önde gelen futbolculardandır..

Hakan'ın ben oynamasını isterim ama görüyoruz ki son maçlardan sonra biraz yedek oturabilir. Zaten geçen sene Ümit Karan sakatlanmasa sadece 2.yarıda maç kurtaran bir isim olarak girecekti. Bu senede böyle olmalıdır..
    Hasan-Ümit ikilisi arkasına İliç sağ ve solda Arda ile Hasan Şaş. İşte kadro böyle olmalı. Dediğin gibi Eray abi: Hakan geçen seneki konumuna dönmeli.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by LaKe
    Hasan-Ümit ikilisi arkasına İliç sağ ve solda Arda ile Hasan Şaş. İşte kadro böyle olmalı. Dediğin gibi Eray abi: Hakan geçen seneki konumuna dönmeli.

bu taktikten hiçbişey olmaz bence çünkü tek önlibero kalıyo senin dediğin gibi olursa...tek önlibero oynayabilecek kapasitede kimse yok şuan bizim takımımızda maalesef oynayan oyuncularımız var ama tek başına yetersiz kalıyor...

Abi bırakın tartışmayı da yine gitti 2 puan

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Gerets'in tavrı beni cok dusunduruyor, yonetimin transfer yapmamasi baya bi caninin sıkmıs anlasılan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    bu taktikten hiçbişey olmaz bence çünkü tek önlibero kalıyo senin dediğin gibi olursa...tek önlibero oynayabilecek kapasitede kimse yok şuan bizim takımımızda maalesef oynayan oyuncularımız var ama tek başına yetersiz kalıyor...
    Oda doğru. Ama bunu belki bi ön libero transferi yapılabilir diye demiştim. Ama artık zaten geçti. Haklısın. O zaman Mehmet - Ayhan Ön libero. Arda-Hasan kanatlar İliç forvet arkası, Ümit tek forvet olabilir.

ben antep maçına gittim ...bizzat gördüm takım süper oynuyo sadece o gün şanssızdık 3 golümüz verilmedi hakan şükürün ıskaları bariz pozisyonları kaçırması iliçin direği son dakkadaki karambol ... bundan soraki haftalarda şansla beraber galibiyetlerin de geleceğine inanıyorm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mahoo
    ben antep maçına gittim ...bizzat gördüm takım süper oynuyo sadece o gün şanssızdık 3 golümüz verilmedi hakan şükürün ıskaları bariz pozisyonları kaçırması iliçin direği son dakkadaki karambol ... bundan soraki haftalarda şansla beraber galibiyetlerin de geleceğine inanıyorm
    Takım kötü oynamadı ki zaten. Sadece defans ve ön libero hattımız PROBLEMLİ. Gol yollarında pekde problemimiz olduğunu düşünmüyorum. O 2 golü yememeliydik.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

doğru defans hattı çok sorunlu hele o ikinci golde divarra'nın bomboş kalması kolay yenilir yutulur birşey değil ne cihan ne de tolga uyanamadı orda neyse denilecek tek şey geçmiş olsun ama yönetim bilmeliki taraftarı tekrar küstürme yolunda emin adımlarla ilerliyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

cumartesi bende maçtaydı süper bi ortam vardı tribünler açısından özellikle açılan bazı pankartlar adrese teslimdi..
    maça gelince herkesin görüşü aynı noktada kesişmiş zaten, çok pozisyon bulduk ve cömertçe harcadık..

Halaa inatla transfer bekler olduk ama bu saatten sonra yapılacak transferinde neler yapabileceği merak konusu (gerçi yapılacağıda muallaktaya neyse ), hakem için yorum bitiş düdüğü ile tribünlerden layıkıyla söylendi..

birde şuna değinmek istiyorum inanılmaz kötü bir zemin var vede nedir bunun sebebi belli değil, kim nasıl bakıyorsa bu işe eksik ya da yanlış yapıyor..

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri