Anket Sonuçlarını Görüntüle:

Voters
0. You may not vote on this poll
  • 0 0%
1 ile 30 arası toplam 2138 sonuç

Konu: FM2006 Oyuncu Önerme

Hybrid View

Dormushali Saidhodzha 'dan bahsediosun heralde ama ben bi kerlon'luğunu göremedim neyse bulamayan arkadaşlara bilgi adam bulgaristanın Botev(Plovdiv) takımında oynuo Türk / Bulgar vatandaşı Bende Türk Milli takımını tercih edip U19'da oynamış...

Quote Originally Posted by atlantis_fb
    Dormushali Saidhodzha 'dan bahsediosun heralde ama ben bi kerlon'luğunu göremedim neyse bulamayan arkadaşlara bilgi adam bulgaristanın Botev(Plovdiv) takımında oynuo Türk / Bulgar vatandaşı Bende Türk Milli takımını tercih edip U19'da oynamış...

kerlonl,uğunu görmen için enin fatih terimliğini göstermen lazım daha genç ve tecrübesiz 2 sene verin ve oyuncuya çok dikkat edin ve seyredin ( bu arada ben yerli kerlon yazdım ama kerlondan nefret ederim varsa yoksa Tevez )

Quote Originally Posted by taachinardi
    kerlonl,uğunu görmen için enin fatih terimliğini göstermen lazım daha genç ve tecrübesiz 2 sene verin ve oyuncuya çok dikkat edin ve seyredin ( bu arada ben yerli kerlon yazdım ama kerlondan nefret ederim varsa yoksa Tevez )
    ileride ii bi yetenek olabilir ama bundan çok daha ii ve çok daha gelcek vaadeden yerli oyuncular varken neden Yerli Kerlon bu adam olsun ki ???
    Bu arada Fatih Terim'i sevmem

Quote Originally Posted by ms1907
    bulgaristan ligi açık olmazsa çıkmazmı bu şimdi???
    Valla Bende Bulgar Ligi açık değil Database boyutu Geniş o kadar...

Mesaj Yetkileri