doğru diyosun ama bence buna bu ülkede ayıracak bi bütçe yok,çünkü amatöre kadar tonla hakem var ve başka bir iş yapmadan geçinemezler.amatörlerede aynı maaşı veremeyeceğine göre.
doğru diyosun ama bence buna bu ülkede ayıracak bi bütçe yok,çünkü amatöre kadar tonla hakem var ve başka bir iş yapmadan geçinemezler.amatörlerede aynı maaşı veremeyeceğine göre.
Originally Posted by şampiyon
aynı fiyat verilemezki ztn... FIFA kokartlı hakem en fazlasını alsın amatörler e kadar bu fiyat düşsün... bu hakemlerin daha ii para kazanmak için daha iyi olup yükselmeleri dmek...yani karier li bi iş olur hakemlik... para konusuna gelince havuz dan gelen paralardan Tv gelirlerinden gelen paralardan bi bütçe ayarlanabilir... şikayet eden yöneticiler klüpler ve belli bir fedakarlık yapmaları gerek
anladımda amatör bir hakem belli bir yaşta olacak mesela 20 diyelim.bu adamın alacağı maaş asgari ücret olsa başka bir iş yapmadan geçinmesi çok zor,ve tüm hakemler fifa kokartı alamayacağına göre,yada a klasmana yükselemeyeceğine göre düşük bir maaşla ömür geçirmeyi ve helede ülkemizde birde üstüne küfür yemeyi kim isterki?Originally Posted by ozgrkc
Originally Posted by şampiyon
o zaman klüpler ödesin maaşları... şikayet etçeklerine... yazık oluyo bu türlü... giden şampiyonluğun arkasından konuşcaklarına bazı şeyleri karşılasınlar...
profesyonel kulüpler bunu yapabilir ama amatörler ne yapacak.adamlarda forma alacak para dahi yok,hakeme maaşı nasıl versinler?Originally Posted by ozgrkc
yazdıklarım okunmuyomu? onlarada havuzdan gelir ayarlansın... sponsorlar ayarlansın amma olay ettin yaa herşeye bi bahane maşallah...Originally Posted by şampiyon
yazdığın şeyler bu ülkede şu anda yada yakın zamanda olacak şeyler değil o yüzden olay ettim.amatör olarak yıllarca futbola hizmet verdim ve neyin ne olduğunu biliyorum.bu işler öyle kolay değil.Originally Posted by ozgrkc
böyle kızacaksan her yazdığına okey diyelim,süper fikir falan diyelim daha çok memnun olacaksan![]()