Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 350 sonuç

Konu: 6.0.3 Çıktı !

Yav şu sorunları bir günde ben yaşasam dişimi kırıcam ya.

tawsiye etmem

oyunu cd den yeni bir dosyaya yukleyin

Nesil
    2006
    Yer
    Kâinat:/Dünya/Türkiye/İst

KAldır komple yeniden yükle ama kayıtlı oyunu çalıştırmayı düşünme yeniden oyuna başlaman gerek...

Korsana Hayir YaŞasin Orjİnal

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yaw Orjİnal Ne Kadar Dirrr:d

Ben şimdi 6.0.3 indirdim kuracam ***** filan istemezmi gerek yokmu kurdugumda direk calışırmı

eyw kardes cok isime yaradi

Nesil
    2006
    Yer
    İST

datalı yı indirmek uzun sürüyor bence datasız ı indirin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

beyler datasızını indirdim.sonda updatte dedim .bekledim yüklendi .sonra exit dedim .olmuşmuudur acaba.

Nesil
    2006

ya arkadaslar datalı yamayı indirmek istiyorum ama hata veriyo indirilmio! arkadaslar aranızda bu datalı yamayı indirebilen varsa lütfen upload etsin! benim gibi indiremeyen arkadaslar olabilir

beyler bu versıyon 1.0.1 de soyle bır sorunla karsılastım oyunu yukledıgımın 2. gunumu ne acıyorum oyunu ıngılızce o turkceden eser yok acayıp ayar oldum bak sımdı sımdı son vbersıyornu ındrırıyorum pekı bu son versıyonda boyle bır sıkıntı cekermıyız ?

ya bu yamada bır sorun yasıyorum beyler
    ***** sorunu verıyor ne alaka yaw bır yardımcı olun adminler beyler bır el atın oynayamayırum
    turkcesını degıl normal acmaya calısıyorum yıne aynı hata
    ???? cevabınızı beklıyorum fmsiz kaldım beyler

ya millet ben busurumu yukledım ama su c r a c k hatası verıyor nedenı nedır oyunu turkcede acınca aynı hata normal acmaya calıstıgımdada aynı hata
    yardım edın pleaseeee

ya arkadaslar ben fm türkce yi indirdim ama oyun ingilizce neden ltf yardım edn

arkaadaşlar bu oyunda mesela futbolcunun isminin yanında mevkisi yazıyordu
    mesela
    viera
    yaş28
    defansif orta saha

yamayı yükledekten sonra
    viera
    11564
    gibi bi rakam oluyor
    düzelirmi bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya banada olmustu o ben skin yapıldıgı yerde özdün ıdleri göster wardı orayaı kapattım normal haline geldi sende dene bi istersen

Default link acılmıyor

link acılmıyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ARKADAŞLAR BEN YÜKLEDİM AMA GÜNCELLENMEDİİİ

yaa indirilmiyor kii bu yama arkadaşlar rapid share pislik yapıyor!!!lütfen yardım!!!

Default ..

arkadaşlar link çalışıyor..

yama yükleniyor..

herhangi bi sorun çıkmıyor..

BEN KURDUM OYNUYORUM, MUTLUYUM

Exclamation

bunu yükleyince crak istiyor.cd deki crak ı yükleyincede tekrar 6.0.2 oluyor.???

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ozani1991
    bunu yükleyince crak istiyor.cd deki crak ı yükleyincede tekrar 6.0.2 oluyor.???
    C.RACK kötü bişey tabi ki. C.RACK sorunu ile karşılaşan arkadaşlar lütfen buraya bakın...

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=13262
    "YÜCE ATATÜRK"

datasızın bide ***** dosyasını koyarsan sevinirim

pekı arkadaslar utanarak soruyorum bu 6.03 nereye yukluycem bıde turkce pakedını ındırdım onuda language ın ıcınemı yukluycem

6.0.3 datasızı kurdum fakat bir kez ağ bağlantılarındayken ve bir kez de oyundayken error verip oyundan attı beni,yama oyuna zarar verirmi diye çok düşünerek yüklemiştim

Quote Originally Posted by architect82
    pekı arkadaslar utanarak soruyorum bu 6.03 nereye yukluycem bıde turkce pakedını ındırdım onuda language ın ıcınemı yukluycem
    İndirdikten sonra üzerine iki tıkla kuruluma başlayın düşük bir ihtimal bazen oyunun kurulu olduğu dizini sorabilir doğru yolu gösterip kurabilirsiniz.

ben patchi yukledim ama cd istiyor.Lutfen yardim

Post Arkadaslar Lütfen Yardım edin

Datalı v6,0,3 ü yükledim.

Daha önce 6,0,2 kullanıyordum.

Benim FM 2006 D:\Program Files\...... OLDUĞU İÇİN "D" sürücüsüne oyunun kurulu olduğu dizine yükledim yamayı. Yama sorunsuz yüklendi.

Ancak şimdi de "Please insert the correct CD-ROM,select Ok and restard application" (c_r_a_c_kyaparken çıkan yazı çıkıyor.)

Ve fotball manager i açamıyorum. Simgenin üzerine geldiğimde v6,0,3 yazısı geliyor. Yani bu dosya fm6,0,3. Ama açılmıyor.

Ayrı bir c_r_a_c_k mi lazım? Yardim edin.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu datasızı yükledim ama hala versiyon oyunda 6.0.2 yazıyo .ancak kale direkleri değişmiş.

merhaba ben FM2006 da çok yenıyım.ilk defa bu oyunu oynayacağım.oyunu yukledım ama çok az bı bolumu turkçe.bu 6.0.3 yuklediğimde turkçelşecekmı oyun.bırde bu 6.0.3 u nereye nasıl yukleyeceğim konusunda bilgi verebılırmısınız acaba.şimdiden çok teşekur ederım

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

6.0.3 ü indirdikten sonra çalıştırdığınızda o otomatikman yükleneceği yeri seçmesi gerekir.

Bir de C.rack isteyen arkadaşlar, düşündünüz mü bu kelime neden yazılamıyor diye? Kayıt olurken kurallarımızı okursanız bu konularda yardım edilmediğini bilirsiniz. Okumayanlar için kurallarımız;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358

mucolotti ;

Oyunun daha çok Türkçeleşmesi için ana sayfada bulunan Türkçe yamayı indirebilirsin. V2 olan. Oyun % 80 oranında Türkçe olmaktadır. Kurulumunu ve sorun yaşarsan Türkçeleştirme çalışmalarından giderebilirsin....

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri