-
29.Ağustos.2006, 14:34

Maçın adamı Pancu!
"Rize`de iki gol pası veren Rumen futbolcu beğenildi."
Bursaspor Kulübü`nün resmi web sitesinde yapılan, `Rizespor maçının adamı sizce kimdi?` anketine katılan taraftarların büyük bölümü Daniel Gabriel Pancu`yu seçti. Oyuna sonradan giren ve bir hava topunda rakibin dizinin beline gelmesi nedeniyle acı içinde kıvranan Pancu, sonrasında verdiği iki gol pasıyla galibiyette pay sahibi olmuştu. Rumen futbolcu ankete katılan 10110 taraftardan 6440`nün (yüzde 64) oyunu aldı.

Hep böyle gitmez demiştim
HEDEFE ULAŞACAĞIZ
Çaykur Rizespor’u 2-1’le geçerek, hem rakibini deplasmanda ilk kez mağlup eden hem de ligde ilk 3 puanını kazanan Bursaspor’da Başkan Levent Kızıl, alınan galibiyetin herkese hayırlı olmasını diledi. Sezon başında, taraftarların endişe etmemesini, Bursaspor’un hedefine ulaşacağını söylediğini belirten Kızıl, ”Bu hep böyle gitmeyecek demiştim. Allah çalışanın yanındadır. Güzel bir mücadelenin sonunda kazanan taraf biz olduk çok mutluyuz” dedi.
DEFNE UĞUR GETİRDİ
Rize’de çok iyi ağılandıklarını ve Rizespor yönetimine misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür eden Leven Kızıl sözlerini şöyle sürdürdü: “Yeğenim Defne dün (önceki gün) Yunanistan’dan geldi. Yani kardeşimin yeni doğan kızı. Onun bize uğur getireceğine inanıyordum. Sonuçta öyle de oldu.” Lige verilen arayı çok iyi değerlendireceklerini ifade eden Kızıl, Bursa'da oynanacak Sakaryaspor maçını da kazanıp seri yakalamak istediklerini belirtti.
Kaynak:Bursahaber.com.tr

TİMSAH`IN UYANIŞI!
"İç sahadaki puan kayıplarını telafi ettiklerini belirten futbolcular, Sakaryaspor`u da yenip seri yakalayacaklarını söylediler."
SEVİNÇ YAŞANIYOR
Bursaspor`da Çaykur Rizespor deplasmanında 1-0`lık yenilgiden alınan 2-1`lik galibiyetin sevinci yaşanıyor. Bunaltıcı hava ve patates tarlasını andıran kötü saha şartlarında elde edilen 3 puanın büyük önem taşıdığını ve artık geleceğe daha umutlu baktıklarını belirten yeşil beyazlılar, galibiyeti tüm Bursaspor taraftarına hediye ettiler.
HERKES MUTLU
İlkyarıda pozisyona giremeyen ancak ikinci devre yedikleri şok golün ardından, önce Ömer Erdoğan, sonra da Burak Akdiş`le iki gol bulan yeşil beyazlılar, karşılaşmayı izleyen Başkan Levent Kızıl ve yönetim kuruluyla birlikte teknik heyeti de mutlu ettiler. Rize`de attığı kafa golüyle beraberliği sağlayan Ömer Erdoğan şunları söyledi:
DEVAMI GELECEK
`Takım olarak maça iyi başlayamadık. Bunda bunaltıcı havanın ve kötü zeminin büyük etkisi oldu. İkinci devrede yenik duruma düşmemize rağmen inancımızı kaybetmedik ve mücadelemizi sürdürdük. Önce beraberliği, sonra galibiyeti yakalayarak, içerde kaybettiğimiz 4 puanı telafi ettik. Artık evimizde de galip gelmek istiyoruz.`
İYİ OYUN DA OLACAK
Kaptan İsmail Güldüren, Rizespor karşısında istedikleri futbolu oynayamadıklarını söylerken, `mücadele süperdi ve 3 puan aldık. İyi oyun ve galibiyetlerin devamı gelecek` dedi. İkinci maçında da golle tanışamayan Zafer Biryol ise şunları söyledi: `Bu zor şartlarda galip geldiğimiz için mutluyuz. Mücadelemizi alkışlayan Rize seyircisine teşekkür ediyoruz.`
GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR
Oyuna sonradan giren ve Pancu`nun ortasında kafa vuruşuyla topu ağlara gönderip, Bursaspor`u galibiyete taşıyan Burak Akdiş ise, `Bu sıcak havada gösterdiğimiz mücadele üst düzeydeydi. Öncelikle canla başla savaşan arkadaşlarımı kutluyorum. Galibiyet golü bana vesile oldu. Kazandığımız için mutluyluz. Çıkış maçımızdı. Bizi daha güzel günler bekliyor` dedi.
OLAY
Mesaj Yetkileri