Tarık abiye katılıyorum.

WishbonE, sen takım tutmuyorum diyordun hep, şimdi de Beşiktaşlıyım diyorsun. Yarın öbürgün Galatasaraylıyım dersen şaşırmam

Ahmet Çakar'ın sözlerine bir alıntı :

Fenerbahçe'ye karşı yapılan düşmanlığın sebebi Aziz Yıldırım değildir. Düşmanlığın tek sebebi, KISKANÇLIKTIR. Sen 55 bin kişilik süper bir stadyum yapabildin mi? Sen dünya yıldızlarını kadrona dahil edebildin mi? Maddi durumun Fenerbahçe kadar iyi mi? Fenerbahçe her yönden kıskanılıyor. Fenerbahçe'yi durdurmak için KUTSAL İTTİFAK yapılıyor. El değmemiş lig pankartıyla çıkılıyor Anelka elle atınca. Olay oluyor, haftalarca konuşuluyor. Burak atınca, ne Demirören özür mesajı yayınlıyor ne de diğer takımlar bir tepki gösteriyor. Hani el değmemiş temiz bir lig istiyordunuz? Fenerbahçe kıskanılıyor.
Ahmet Çakar'ın sözlerini çok doğru buluyorum. Kazım Kanat da el değmemiş ligle ilgili ağır sözler söyledi, utanç duyuyorum dedi. Burak elle attıktan sonra, öyle bir seviniyor ki...

Neyse, konu dışına çıkmayalım, ama madem Beşiktaşlı arkadaşlar böyle yorumlar yazmış. Düşmanlığı bırakın artık.