-
29.Ağustos.2006, 20:11
bence çok doru sölüo adam mafya ben fenerli olarak hiç sevmiyom bu adam ki diğer takım taraftarları vs nası sevsin çünkü adam herşeye karışıyo fenerbahçe onun sanıyo geçen senlerde daum gençleri oynatmak istemiş bu engel olmuş iyi adamlar almak istemiş fernando meira vs. ama hiç bi iş yapmayan 'kralımız' alex yalnız kalmasın die luciano nobre gönderilmedi bence tümer alex ten daha iyi en azından koşuyo neredeyse alex kadar duran topta kullanıyo anelka giderken gerçekleri açıklamış takımda alex e yakın olanlar ilk 11 servet selçuk gibi oyuncular yedek anelka yı da bu adam yedi çünkü anelka gelince bunun kankası fabiano gitti alex gitmeden fenerden fazla bişey beklemem türkiye de herşeyi yapar ama avrupada hiç bişey yapamaz
-
29.Ağustos.2006, 20:20
Öncelikle eskiden Alex in dünya starı olup olmadıgı tartısılırdı şimdide Kezman mı tartısılıyor. Kezman dünya starı degildir diyen futbolu bilmiyordur bana göre..
2. ise Türkiye Kupası ve Lig Kupası cok uzak degil Fenerbahceye fakat Uefa kupasında pek sansımız olduguna inanmıyorum
Mesaj Yetkileri