kısaca bir yorum yapmak gerekirse kendi adıma3 kupa şu şekilde olacak.
lig şampiyonu;BJK
kupa şampiyonu;BJK
artık uefada fener nereye kadar gidebilirse başarısı o olacak bence 100. yılında
kısaca bir yorum yapmak gerekirse kendi adıma3 kupa şu şekilde olacak.
lig şampiyonu;BJK
kupa şampiyonu;BJK
artık uefada fener nereye kadar gidebilirse başarısı o olacak bence 100. yılında
BJK'li olduğundandır.Zaten bu konulardxa hiçbir taraftarın objektif olduğunu görmedim.Originally Posted by şampiyon
Ben Uefa'da iş yapabileceğimizi düşünüyorum.
Ama Zico'nun mutlaka daha defansif bir taktikle oynaması lazım.+Futbolcuların bir Appiah gibi,bir Ümit Özat gibi yürekli oynaması lazım.
Biz burda kimin şampiyon olup olduğunu mu tartışıyoruz, yoksa Beşiktaş'ı mı?Originally Posted by şampiyon
Veya BJK mi FB mi olayını mı tartışıyoruz?
Lütfen konu dışına çıkan mesajlar silinsin. Beşiktaşlı arkadaşlar da gelip burda BJK şampiyon olacak demesin, burada konu Fenerbahçe'dir.
ne alaksı var..konu Aziz Yıldırım'ın demecidir.herkesinde söz söyleme hakkı vardır..Originally Posted by eGowiCh
Ne yani fenerliler fener kısmına Bjk'liler Bjk kısmına mı yazacak..
tüm beşiktaşlıların mesajını silerim ama bir tane fenerliyide BJK bölümüne yazdırmam bunu mu istiyosunuz..
herkes yorumlarıyla ilgilensin lütfen..
Aziz başkan her kupayı alacaz demiş..Beşiktaşlılarda,Galatasaraylılard biz alacaz diyorlar ve sayın başkanın yorumuna cevap veriyorlar..bu da ,bu konuya bir yorumdur..ben burdayım meraklanmayın