1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Ligimiz ve Hakemler

Hybrid View

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by ozgrkc
    o zaman klüpler ödesin maaşları... şikayet etçeklerine... yazık oluyo bu türlü... giden şampiyonluğun arkasından konuşcaklarına bazı şeyleri karşılasınlar...
    profesyonel kulüpler bunu yapabilir ama amatörler ne yapacak.adamlarda forma alacak para dahi yok,hakeme maaşı nasıl versinler?

Quote Originally Posted by şampiyon
    profesyonel kulüpler bunu yapabilir ama amatörler ne yapacak.adamlarda forma alacak para dahi yok,hakeme maaşı nasıl versinler?
    yazdıklarım okunmuyomu? onlarada havuzdan gelir ayarlansın... sponsorlar ayarlansın amma olay ettin yaa herşeye bi bahane maşallah...

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by ozgrkc
    yazdıklarım okunmuyomu? onlarada havuzdan gelir ayarlansın... sponsorlar ayarlansın amma olay ettin yaa herşeye bi bahane maşallah...
    yazdığın şeyler bu ülkede şu anda yada yakın zamanda olacak şeyler değil o yüzden olay ettim.amatör olarak yıllarca futbola hizmet verdim ve neyin ne olduğunu biliyorum.bu işler öyle kolay değil.
    böyle kızacaksan her yazdığına okey diyelim,süper fikir falan diyelim daha çok memnun olacaksan

Quote Originally Posted by şampiyon
    yazdığın şeyler bu ülkede şu anda yada yakın zamanda olacak şeyler değil o yüzden olay ettim.amatör olarak yıllarca futbola hizmet verdim ve neyin ne olduğunu biliyorum.bu işler öyle kolay değil.
    böyle kızacaksan her yazdığına okey diyelim,süper fikir falan diyelim daha çok memnun olacaksan

hayır olmıcanı bende biliyorum... ama öyle şikayet ediyolarki başka yolu yok gibi... onlar da insan artniyetlilerle hata yapanlar hepsi bi anda aynı kefeye konuluyo...bende sadece fikrimi söyledim... fikir ide beğenilmesini falan beklemiyorum... sadece görüşüm... sende nedense herşeye kılıf buldun ne diyim ki helal olsn

Mesaj Yetkileri