1 ile 30 arası toplam 163 sonuç

Konu: beşiktaş-konyaspor

Hybrid View

Tuncay ile ne alakası var, onu anlayamadım. Konya'da veya BJK'de mi oynuyor Tuncay, benim haberim yok.

Konu Tuncay veya bir başkası değil. Gökhan Zan'ın bir dövmediği kaldı hakemi. Ahmet Çakar da çok sert eleştirdi ve kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi. Babası yaşındaki birine o hareketi yapması bence ayıp. Hagi de Erol Ersoy'a yapıyordu eskiden, ayıptır. Bu tür hareket yapanlar cezalandırılmalıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Tuncay ile ne alakası var, onu anlayamadım. Konya'da veya BJK'de mi oynuyor Tuncay, benim haberim yok.

Konu Tuncay veya bir başkası değil. Gökhan Zan'ın bir dövmediği kaldı hakemi. Ahmet Çakar da çok sert eleştirdi ve kırmızı kart görmesi gerektiğini söyledi. Babası yaşındaki birine o hareketi yapması bence ayıp. Hagi de Erol Ersoy'a yapıyordu eskiden, ayıptır. Bu tür hareket yapanlar cezalandırılmalıdır.
    heralde benı anlamk ıstemedım sen benım hangı mactan bahsettıgımı anladın sakarya macından bahsedıyom

S-B-Z Misafir

Quote Originally Posted by cArsı_nas
    heralde benı anlamk ıstemedım sen benım hangı mactan bahsettıgımı anladın sakarya macından bahsedıyom
    arkadaşlar uyarıda geldi konuyu kapattırmak istiyorsanız onu söyleyin.başka takımlarla kıyas yapılması için değil BJK-Konyaspor maçı için açıldı başlık.Gökhan zanın kart görmesi gerekiyor tartışılacaksa bu tartışılsın.ama başka maçların tartışma yeri burası değil.cafe futbol bölümü veya hakemlerle ilgili bölüm var yeri orası.

Mesaj Yetkileri