1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Ben bunları şampiyon yapmam

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Quote Originally Posted by DeDe
    bişey soracağım..Fenerbahçe 11 puan geiden gelip şampiyon olduğunda kimdi Federasyon başkanı..?
    Şenez erziktde benim mi haberim yok ? ? ?
    Doğru ya 11 puan geriden gelip şamp. olmak suç acaba neden bizim elimizden şamp.'luğu almadılar...
    Gs'ın 9 puan geriden gelip şamp. olduklarını,bir kuruyemiş için sahamızın kapandığını,ege'de diğer tüm büyük kluplere izmiR'in stadının açılması ancak Fb'ye Manisa'Da maç yaptırılması,temizligçilerin geçen sezon açtığı pankarta karşılık aynı şeyin kendi başına gelmesiyle susan üstünü kapatmaya çalışan bir yönetim,tff'ye bu konuda hiç eleştri gelmemesi,olimpiyatta oynanan gs-bjk maçında bjk'ye sırf fb şamp. olmasın diye bjk lehine 2 pen. verilmesi...
    3 yıllık mazisi olmayan brezilya vatandaşının bir anda Türk olması,Tff başkanı ulusoysuzun hakkında birçok dava varken tff başanı seçilmesi ve diğer klüp başkanlarıyla gizemli görüşmeleri...
    Y.Demirören'in Türkiye kupasını Haluk'un babasına götürmesi...
    Son maçlarda alehimize verilen kararlar...
    Yabancı sınırını sırf Fenerbahçe'nin önünü tıkamak için kontenjanı açmayan tff ancak maddedeki açık nedeniyle her önüne gelenenin T.C vatandaşı olarak Türk statüsünde oynayabildiği lig...
    Ve daha bilmediklerimiz...
    İşte size Tff gerçekleri...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaÇaK_1907
    Doğru ya 11 puan geriden gelip şamp. olmak suç acaba neden bizim elimizden şamp.'luğu almadılar...
    Gs'ın 9 puan geriden gelip şamp. olduklarını,bir kuruyemiş için sahamızın kapandığını,ege'de diğer tüm büyük kluplere izmiR'in stadının açılması ancak Fb'ye Manisa'Da maç yaptırılması,temizligçilerin geçen sezon açtığı pankarta karşılık aynı şeyin kendi başına gelmesiyle susan üstünü kapatmaya çalışan bir yönetim,tff'ye bu konuda hiç eleştri gelmemesi,olimpiyatta oynanan gs-bjk maçında bjk'ye sırf fb şamp. olmasın diye bjk lehine 2 pen. verilmesi...
    3 yıllık mazisi olmayan brezilya vatandaşının bir anda Türk olması,Tff başkanı ulusoysuzun hakkında birçok dava varken tff başanı seçilmesi ve diğer klüp başkanlarıyla gizemli görüşmeleri...
    Y.Demirören'in Türkiye kupasını Haluk'un babasına götürmesi...
    Son maçlarda alehimize verilen kararlar...
    Yabancı sınırını sırf Fenerbahçe'nin önünü tıkamak için kontenjanı açmayan tff ancak maddedeki açık nedeniyle her önüne gelenenin T.C vatandaşı olarak Türk statüsünde oynayabildiği lig...
    Ve daha bilmediklerimiz...
    İşte size Tff gerçekleri...
    birisinin böle bişey yazacağını bekliyordum da..jet hızıyla olması şaşırttı..
    ne demek istediğimi anladın mı sen benim ? ?
    11 puan geriden gelip şampiyon olmak suç dedim mi..sadece aynı başkan madem sizin önünüzü tıkıyor o zaman neden olamdı dedim..ha biz herşeye rağmen olduk diyosanda 5 kırmızı kartı naptın derim ve madem tff'ye rağmen şampiyon olunabiliyor öle bişey varsa gene olun..
    neden herşey Fenerbahçenin etrafında dönüyor gibi bir ortam yaratılıyor anlamdım gitti..?
    Aziz Yıldırm'ın fenerbahçe camiasının ilgisini başka yöne çekmeye çalışıp tüm başarısızlıklarının üstünü örtüyor.suni gündem yaratıyor..başka bişey değildir bu-ki ne taktikmiş herseferinde fenerliler bu zokayı yiyor...koskoca TFF bakanı böle basit işlere girmez..
    kedidir o kedi..

Quote Originally Posted by KaÇaK_1907
    Ulusoysuz rahadına baksın....
    bana bak birader önce üslübuna dikkat edeceksin. bu sitede kimseye HAKARET edemezzsin. Sana eleştirme hakkı veriliyor ama HAKARET hakkın kesinlikle yok. Haa ben böyle devam ederim diyorsanda aramızda barınamazsın

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

haluk ulusoy un FENERBAHCE ile yıldızının hiç barısmadıgını Türkiyede bilmeyen yoktur.Her zaman Fenerbahce ile karsı karsıya gelmistir en yakın örnegi yabancı sayısının arttırılması konusu 12 takım arttırılsın diyor gs ve bjk+bir and klübü arttırılmasın diyor ve yabancı sayısı arttırılmıyor. Burda Fenerbahce nin önünü kesmeye calısmıstır düsüncesi insanın aklından gecmiyor degil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri