galatasarayla oynuyorum elimde 4 tane kaleci var
1-mondi
2-fevzi
3-aykut
4-polat keser hangisini satıyım![]()
galatasarayla oynuyorum elimde 4 tane kaleci var
1-mondi
2-fevzi
3-aykut
4-polat keser hangisini satıyım![]()
Bence fevzi yada aykut....Ama hepsi çok iyi.İlla birini satıcaksan bunlardan biri.....
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
bence fevziyi sat .aykutu kiralık gonder , polat la mondi kalsın
aslında su ana trabzondan teklif var aykuta sizin yorumlarınızı bekliyom ilerlemek için![]()
aykut unkini kabul et.. hatta ben derimki mondi yide sat çünkü 1-2 yıl sonra mondi futbolu bırakır elinde kalır,polat keser harika kaleci onu kullanırsın
ewt polata bende güveniyorum mondiyide önümüzdeki sezon cıkarcam elimden yabancı sayısı azalsın
bence mondiyi sat yabancı kontenjanı açılsın hemde aykutu ya da polatı yetiştirmiş olursun. Türk milli takımına katkıda bulun![]()
mondi yi sat tamam ii bi kaleci ama yaslı polat keser waede aykut kalsın...
Bana göre bir takım için 3 kaleci fazla o yüzden Aykut ve Mondi sat bana göre alt yapıdaki kalecin iyi değilse oraya iyi özellikli bir kaleci alıp 3 kaleciye ulaş gerekli olduğunda altyapıdakini kullanırsın.Originally Posted by hihaho
bende öyle yapıyorum. kadromda iyi bi kaleci oluyor. yedektede iyi bi kaleci. 3. kaleciyi ise altyapıdan alıyorum. daha iyi oluyor yani