1 ile 30 arası toplam 469 sonuç

Konu: Hangi Oyuncu (Oyuncu Kıyaslama)

Hybrid View

Ajax'a defansın soluna fabio santos'u aldım ama aklım birazda chiquinho'da kaldı. sizce hangisi daha iyi?

Nesil
    2006
    Yer
    gebzee

Quote Originally Posted by emreözdoğan
    Ajax'a defansın soluna fabio santos'u aldım ama aklım birazda chiquinho'da kaldı. sizce hangisi daha iyi?
    chiquinho'da iyidir ama fabio santos sana daha faydalı olur
    :s_fenerbahce: 100 ŞEREFLİ YIL :s_fenerbahce:

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by emreözdoğan
    Ben diğer bahsettiğin oyuncuyu bilmiyorum ama Santos gerçekten iyi.

3. yılımı oynuorum, nottingham forresti aldım nostalji olsun die we cok sardı, su an premier ligde 5.yim we avrupa kupaları icin bi amcye ihtiyacım war. kallstrom we vukcevic arasında kaldım, fiyatları yakın, ozellikleri de ole sayılır fakat ufak bi hile yaptım (fm scout) we kallstromun sakatlanmaya karsi daha dayanıksız oldugunu gordum (vukcevic 6, kallstrom 12), aralarında da 3 yas fark war, ne yapmalıyım? simdiden tesekkur ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Quote Originally Posted by bigben619
    3. yılımı oynuorum, nottingham forresti aldım nostalji olsun die we cok sardı, su an premier ligde 5.yim we avrupa kupaları icin bi amcye ihtiyacım war. kallstrom we vukcevic arasında kaldım, fiyatları yakın, ozellikleri de ole sayılır fakat ufak bi hile yaptım (fm scout) we kallstromun sakatlanmaya karsi daha dayanıksız oldugunu gordum (vukcevic 6, kallstrom 12), aralarında da 3 yas fark war, ne yapmalıyım? simdiden tesekkur ederim..
    sanırım kerlon AMC de oynuyor onu bi dene çalışma izni sebebiyle gelmez ise de vukcevic i dene
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Mesaj Yetkileri