Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 40 arası toplam 40 sonuç

Konu: Ben bunları şampiyon yapmam

Quote Originally Posted by KaÇaK_1907
    Ulusoysuz rahadına baksın....
    bana bak birader önce üslübuna dikkat edeceksin. bu sitede kimseye HAKARET edemezzsin. Sana eleştirme hakkı veriliyor ama HAKARET hakkın kesinlikle yok. Haa ben böyle devam ederim diyorsanda aramızda barınamazsın

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

haluk ulusoy un FENERBAHCE ile yıldızının hiç barısmadıgını Türkiyede bilmeyen yoktur.Her zaman Fenerbahce ile karsı karsıya gelmistir en yakın örnegi yabancı sayısının arttırılması konusu 12 takım arttırılsın diyor gs ve bjk+bir and klübü arttırılmasın diyor ve yabancı sayısı arttırılmıyor. Burda Fenerbahce nin önünü kesmeye calısmıstır düsüncesi insanın aklından gecmiyor degil.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

DeDe doğru söylemiş, 11 puan geriden gelme olayını.

Aslında objektif bakarsak, 3 hakemin yaptığı hatayı Ulusoy'a ihale edemeyiz. Kuddusi Müftüoğlu kırmızı göstermiyorsa, Ulusoy suçlu değildir. Daha 1 maç bariz hakem hatası oldu, bence çok üstelemeye gerek yok. 4 haftada 1 hakem hatası olması normal, eğer bundan sonra "sık sık" olursa o zaman tartışırız. Galatasaray'a da aynısı oldu Manisaspor maçında, onlara da 1 maç oldu.

Tüm Türkiye hakemlerin bariz hata yaptığının farkında ve bu hakemler cezalandırılacaktır. 3-4 hafta dinlendirme alırlar, kokartları varsa ellerinden alınır. Gereği yapılır. 1 maçlık yapılan hatayı koca sezona mal edemeyiz. Daha önümüzde 30 hafta var. Bu 30 haftada da bariz hakem hataları devam ederse ve bu hep FB aleyhine olursa o zaman Ulusoy'u istifaya davet eder, burada infaz ederiz.

nihat ozdemır dıorum baska bısey demıorum.açmış şoma azını yıne.herzamn yapar dikkate alınması gereken bi zat diildir zaten herke bilir...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

İnşallah bundan sonra AZİZ' Başkanın adı güzel anılır.Aksi çifte standarttır.
    Ulusoy demiştir inanırım.Zaten açık açık söyledi zamanında.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Kaç ofsayt golüyle maçı kazandı bu Fener. 2 sezonda 10 maçta ofsayttan gol kazandı. Babalar gibi kanıtlarım. Kimse itiraz etmesin 28 puanla neler değişti neler. Ofsayttan kırk yılda bir gol yediler Basın, yönetim resmen seferber oldu. Ulusoy'u fazla kızdırmasınlar o da sonuçta saçmalamış.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Türk futbolunun temizlenmesi için sadece tek bir şeye ihtiyaç vardır:"ULUSOY İSTİFA"

Quote Originally Posted by sey_xes
    Kaç ofsayt golüyle maçı kazandı bu Fener. 2 sezonda 10 maçta ofsayttan gol kazandı. Babalar gibi kanıtlarım. Kimse itiraz etmesin 28 puanla neler değişti neler. Ofsayttan kırk yılda bir gol yediler Basın, yönetim resmen seferber oldu. Ulusoy'u fazla kızdırmasınlar o da sonuçta saçmalamış.
    La havle...

Bir 4 haftayı tartışıyoruz burda, geçmiş geçmişte kaldı. Onları değiştiremeyiz artık.

4 haftadaki hakem hatalarını burada değerlendirmek daha doğru olacaktır.

onumuzde 32 hafta daha war yıne yenıden neşer olucak gorucez.nasıl olsa deişen bişey yok sahada ELinı kolunu sallayan gol atar artık yıne

Sheriff Misafir

Herşey ortada. Hakem hataları ve Tahir Kıran’ın “FENERBAHÇE’DEN BU SENEDE BAŞARI BEKLENMEZ” sözleri açık.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri