Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 75 sonuç

Konu: Yıldırım: Fener üç kupayı da alacak!

Quote Originally Posted by şampiyon
    kısaca bir yorum yapmak gerekirse kendi adıma3 kupa şu şekilde olacak.
    lig şampiyonu;BJK
    kupa şampiyonu;BJK
    artık uefada fener nereye kadar gidebilirse başarısı o olacak bence 100. yılında
    BJK'li olduğundandır.Zaten bu konulardxa hiçbir taraftarın objektif olduğunu görmedim.

Ben Uefa'da iş yapabileceğimizi düşünüyorum.

Ama Zico'nun mutlaka daha defansif bir taktikle oynaması lazım.+Futbolcuların bir Appiah gibi,bir Ümit Özat gibi yürekli oynaması lazım.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Uefa kupasında başarılı olan takımların özelliği sağlam defans, hızlı ortasaha olarak görünüyor
    gerçi fenerbahçe gol sıkıntısı yaşamaz, gene bir şekilde atar; yeter ki defansı sağlam kurabilsinler.

fb kim uefa yı almak kim????
    ayrıca fb ye Fortis kupasını almasına izin verecekler haaa...
    güleyim bari...
    hayal dünyasında yaşayanlar nasılda kendilerini gerçek dünyada belli ediyorlar..

Quote Originally Posted by şampiyon
    kısaca bir yorum yapmak gerekirse kendi adıma3 kupa şu şekilde olacak.
    lig şampiyonu;BJK
    kupa şampiyonu;BJK
    artık uefada fener nereye kadar gidebilirse başarısı o olacak bence 100. yılında
    Biz burda kimin şampiyon olup olduğunu mu tartışıyoruz, yoksa Beşiktaş'ı mı?

Veya BJK mi FB mi olayını mı tartışıyoruz?

Lütfen konu dışına çıkan mesajlar silinsin. Beşiktaşlı arkadaşlar da gelip burda BJK şampiyon olacak demesin, burada konu Fenerbahçe'dir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    Biz burda kimin şampiyon olup olduğunu mu tartışıyoruz, yoksa Beşiktaş'ı mı?

Veya BJK mi FB mi olayını mı tartışıyoruz?

Lütfen konu dışına çıkan mesajlar silinsin. Beşiktaşlı arkadaşlar da gelip burda BJK şampiyon olacak demesin, burada konu Fenerbahçe'dir.
    ne alaksı var..konu Aziz Yıldırım'ın demecidir.herkesinde söz söyleme hakkı vardır..
    Ne yani fenerliler fener kısmına Bjk'liler Bjk kısmına mı yazacak..
    tüm beşiktaşlıların mesajını silerim ama bir tane fenerliyide BJK bölümüne yazdırmam bunu mu istiyosunuz..
    herkes yorumlarıyla ilgilensin lütfen..
    Aziz başkan her kupayı alacaz demiş..Beşiktaşlılarda,Galatasaraylılard biz alacaz diyorlar ve sayın başkanın yorumuna cevap veriyorlar..bu da ,bu konuya bir yorumdur..ben burdayım meraklanmayın

Üçünü mü alacakmış. Aziz Yıldırım olmasaydı alırdı ama Aziz Yıldırım varken hayal.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sey_xes
    Üçünü mü alacakmış. Aziz olmasaydı alırdı ama Aziz varken hayal.....
    şu üslubunuzu düzeltmeyi bi öğrenseniz..aah ah..
    son uyarım..bundan sona aziz,aziz amca, v.s. bi söylem hatta imla yanlışı gördüğüm takdirde silerim mesajı..

Kardeş, gelmiş buraya "Aziz Bey, biz alıcaz kupayı, BJK alacak" diyorsunuz. Burada size "kupayı kimin alıp alamayacağı" sorulmuyor. Ligde kim şampiyon olur, bu da sorulmuyor.

Aziz Yıldırım böyle bir demeç vermiş. Bizim yapmamız gereken ise, Fenerbahçe'nin kupayı alıp alamayacağını tartışmak. Çıkıp "BJK alır" demek, burada birçok Fenerbahçelinin tepkisini topluyor doğal olarak. Konuyu bilmem ne yarışına döndürmenin alemi yok "Şu alır, bu alır" sözleriyle.

Kardeş, gelmiş buraya "Aziz Bey, biz alıcaz kupayı, BJK alacak" diyorsunuz. Burada size "kupayı kimin alıp alamayacağı" sorulmuyor. Ligde kim şampiyon olur, bu da sorulmuyor.

Aziz Yıldırım böyle bir demeç vermiş. Bizim yapmamız gereken ise, Fenerbahçe'nin kupayı alıp alamayacağını tartışmak. Çıkıp "BJK alır" demek, burada birçok Fenerbahçelinin tepkisini topluyor doğal olarak. Konuyu bilmem ne yarışına döndürmenin alemi yok "Şu alır, bu alır" sözleriyle.
    evet alır veya alamaz diyecek. sonra da alamaz çünkü BJK şampiyon olur veya alamaz çünkü GS şampiyon olur demekte hiç bir sakınca yok...

İki Türk takımı Avrupa'da rakip asla olamazlar. "FB alamaz, çünkü BJK/GS alacak" demek bence akla mantığa uygun değil. Ben hiç görmedim, iki Türk takımının da yarı finale kaldığını Avrupa'da. O zaman gelirse, o zaman deriz. Daha kim gruplara kalacak, kalmayacak belli değilken, BJK mi FB mi UEFA'yı alır demek çok ama çok saçma. "FB alır mı kupayı, mevcut kadrosu buna yeter mi, ne olur, nereye kadar gider" gibi konuları tartışmalıyız.

Turkcell SüperLig'i alamaz, çünkü BJK şampiyon olur diyebilirsiniz elbet. Ama bunu UEFA için demek bence saçma.

İki Türk takımı Avrupa'da rakip asla olamazlar. "FB alamaz, çünkü BJK/GS alacak" demek bence akla mantığa uygun değil. Ben hiç görmedim, iki Türk takımının da yarı finale kaldığını Avrupa'da. O zaman gelirse, o zaman deriz. Daha kim gruplara kalacak, kalmayacak belli değilken, BJK mi FB mi UEFA'yı alır demek çok ama çok saçma. "FB alır mı kupayı, mevcut kadrosu buna yeter mi, ne olur, nereye kadar gider" gibi konuları tartışmalıyız.

Turkcell SüperLig'i alamaz, çünkü BJK şampiyon olur diyebilirsiniz elbet. Ama bunu UEFA için demek bence saçma.
    Ya ne sakıncası var? adam yazar "FB alamaz BJK alır." veya diğeri " BJK alamaz çünkü FB alır" demelerinin ne sakıncası var. Sen fb alamassa BJK almasını BJK alamassa FB almasını istemez misin? Bence gereksiz bir tartışma konu açtın EGOWİCH yani adam BJK nin alacağına inanmış o yüzden FB alamaz demiş. nedenini de belirtmiş. ayrıca yetkililerde bir sakınca görmüyor ki bu mesajları silmiyorlar sen neden bu kadar taktın ki bu konuya? kavga fln edende yok gayet güzel gidiyor konu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya abzı şeylerde neden ısrar edilior..
    bak çok düz mantıkla sana bişey anlatacam anlamzsan birdaha senin bjk ve gs Topiclerinde tek satır yazını görmemek şartıyla tüm bjk ve gs mesajlarını silecem burayı fenerlilere bırakacam..
    bak açıklama şu : 3 kupayıda Fener alacak..Bu bir iddia deil mi evet..
    Yorum..Fenerbahçe şampiyon olamaz..Çünki X takımı şampiyon olacak..onun kadrosu daha iyi..Sayın başkana katılmıyorum..(uslup değişebilir hakaret olamdığı sürece en sert tartışmaları seven sensin)
    ikna olmadınsa tüm Bjk ve gs mesajlarını siliyorum
    son olarak Sayın yıldırım UEFA için takımını yeterli görüp kupayı alır diyorsa..Kupayı beşiktaş alacak diyen saçmalıyor ama Aziz yıldırım saçmalamamış oluyor?..

gereksizz yere ortamı germeyi seven bir kişiliğe sahipsin snaırım Egowich... çok gereksiz yazılar ve ısrarlarda bulunuyorsun...

Ben anlatamıyorum sanırım. Burada şampiyon kim olur diye bir soru yöneltilmemiş. İddia basit : "Fenerbahçe 3 kupayı da alacak."

Burada GSli veya BJKli arkadaşlar, bence iki şekilde yorum yapmalılar :

1) Evet alabilirler.
    2) Hayır alamazlar.

Eğer sen gelip burda "Alamazlar, biz alacağız" dersen, burada Fenerbahçelilerin sinirini bozarsın. "Aziz Başkan, üzgünüz, biz alacağız tüm kupaları" dersen, ortamı gerersin.

- Hayır, FB 3 kupayı da alamaz. Çünkü işi zor, taktiği kötü, rakipleri güçlü vs.

demek var,

- Hayır, FB 3 kupayı da alamayacak. Biz alacağız, biz daha büyüğüz.

demek var.

Umarım anlatabilmişimdir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya egemen şimdi sna bir soru :
    ben beşiktaşlıyım..Buraya geldim..ve dedimki..hayır fener bahçe 3 kupayıda alamayacak..hatta hiçbirini alamaz..çünki UEFA için yetersizler..
    eee geri kalan ikisini neden alamazlar sence ? ? ?
    yani TSL'de ve TK'da şampiyon olamazların anlamı nedemektir ? ? ?

bilmem anlatabildim mi

Ben anlatamıyorum sanırım. Burada şampiyon kim olur diye bir soru yöneltilmemiş. İddia basit : "Fenerbahçe 3 kupayı da alacak."

Burada GSli veya BJKli arkadaşlar, bence iki şekilde yorum yapmalılar :

1) Evet alabilirler.
    2) Hayır alamazlar.

Eğer sen gelip burda "Alamazlar, biz alacağız" dersen, burada Fenerbahçelilerin sinirini bozarsın. "Aziz Başkan, üzgünüz, biz alacağız tüm kupaları" dersen, ortamı gerersin.

- Hayır, FB 3 kupayı da alamaz. Çünkü işi zor, taktiği kötü, rakipleri güçlü vs.

demek var,

- Hayır, FB 3 kupayı da alamayacak. Biz alacağız, biz daha büyüğüz.

demek var.

Umarım anlatabilmişimdir.
    biz burada test çözmüyoruz ki sen nasıl 2 seçenek sunuyorsun ki. o zaman kimse yazmasın bir anket konulsun herkes oy kullansın olur mu böyle bişey. forumun amacı bu değilki. burada bunca insan rahatsız olmamış hiçbir yetkili arkadaşım rahatsız olmamış ama bir tek SEN rahatsız olmuşsan kusura bakma ama sorun bizde değil de sende. sen bize anlatamıyorsun değil biz sana anlatamıyoruz...

neyin ne olduğu herkes çok iyi biliyor..
    ama bu forumda ilk defa yaşanmıyor.. her konuda oluyor...
    herkes sınırları aşmadıkça yorum yapabilir.. buna kimse karışamaz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ayrıca zamanında sen beşiktaş topiclerine girip fener bjk kıyası yapıp beşiktaşı aşağılarken,hatta ileri gidip beşiktaşın mali yapısında bile konuşurken,hatta beşiktaşın taraftarına bile dil uzatırken ifade özgürlüğünden bahseden birisin..şimdi noldu ? işine geldiğinde isteyen istediğini söler..işine gelmediğinde bjk'liler böle yazmasın tahrik olduk...

Kardeşim, Tarık abinin mesajına bakarsan sevinirim :

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    arkadaşlar hep aziz yıldırım bir şey diyince olay oluyor nedense uefa'yı almak istiyoruz diye beşiktaşlı yöneticilerde söyledi ama hiç birine böyle tepkiler böyle alay eder gibi sözler gelmiyor bırakın artık şu düşmanlığı yeter
    Tek sorun eden ben miyim değil miyim o zaman daha iyi anlarsın. Tarık abi de "Kupayı siz alamayacaksınız, tüm kupalar bizim" gibi alay edici sözlerden yakınmış.

Demek ki sorun bende değilmiş.

Quote Originally Posted by DeDe
    ayrıca zamanında sen beşiktaş topiclerine girip fener bjk kıyası yapıp beşiktaşı aşağılarken,hatta ileri gidip beşiktaşın mali yapısında bile konuşurken,hatta beşiktaşın taraftarına bile dil uzatırken ifade özgürlüğünden bahseden birisin..şimdi noldu ? işine geldiğinde isteyen istediğini söler..işine gelmediğinde bjk'liler böle yazmasın tahrik olduk...
    Beşiktaş'ı aşağılasaydım uyarı cezası verilirdi. %0 şu an uyarım.

Kardeşim, Tarık abinin mesajına bakarsan sevinirim :

Tek sorun eden ben miyim değil miyim o zaman daha iyi anlarsın. Tarık abi de "Kupayı siz alamayacaksınız, tüm kupalar bizim" gibi alay edici sözlerden yakınmış.

Demek ki sorun bende değilmiş.
    ya sen bunu bu konuda değil her konuda yapan birisin. Hep konuları kendine göre yorumluyosun. Gerçekten yazık...

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    Eğri oturup doğru konuşalım.

99-00 senesinde yatılı okuyordum galatasaray lisesinde.
    kongre günlerinde başkandan tut en alt düzey yöneticiye kadar görüşme fırsatımız oluyordu.
    Uefa yı alırız lafının onlardan ilk kez anca, Dortmund'u orada 2-0 yendikten sonra duydum; tabi bu arada diğer çekinilen 2 rakipten arsenal ve deportivo birbiri ile eşleşmişti ( o zaman 4. tur ve çeyrek final kuraları beraber çekilmişti biz monaco - mallorca galibi ile çeyrek final oynayacaktık ).

Yani bu kadar erkenden bu açıklamalara gerek yok. Önce gruplara kal, oradan çık; 3. tura gel sonra sonuna kadar gitmek istiyoruz de. Herşeyin zamanı var.

Yöneticiler haricinde Fatih Terim sürekli kupayı alırız diyordu, daha bologna maçından evvel; en çok zorlandığımız turun bolognaya karşı olması tuhaf değil mi ?
    hizlioglu, bu mesajı iyi okursan sevinirim. Ben bu tür mesajların atılmasını tepki göstermem, tebrik ederim. Bak arkadaş ne güzel açıklamış durumu, izah etmiş. "Biz alırız" gibi bir tabiri de yok, güzelce eleştirisini yapmış. Bu tür güzel yorum yapıyorsun da ben mi eleştiriyorum?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yazılanlarda tahrik söz konusu değildir.
    son söz..hangi mesajı sileceğimizi biz site yönetimi olarak biliriz.herkes konu ile ilgili yorumlarına devam etsin bizim işimizide bize bıraksın..konu ile alaksı olmayan mesajlar silinecektir..bilginize

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

anacondanın mesajının numarasını alabilirmiyim bulmadım..

ilgili mesajda gerkli düzenleme yapılmıştır.
    not : uyarı butonunu kullanmak kimse için zorunluluk değildir..ama "burya böyle mesajlar atmayın kardeşim" deyip ahkam kesmekde kimsenin vazivesi değildir..o butonlar işte bunun için vardırlar..rahatsız olduğunuz ve bizim gözden kaçırdıklarımızı bize ihtar etmeniz için..
    konu dışı son mesajdır..sonda ihtarımdır..aksi halde konuyu silerim..

Konuyu kilitlersen iyi olur, tartışma büyür gider.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tartışma olması için bu forum var..konuyla iligil mesaj atınız..
    konu gerekirse kilitlenir..şimdilik böyle bir durum yok..

UEFA Kupasını kazanan takım 100 milyon euroluk bir gelir elde edecek. UEFA Kupasını almak için de takımlar birbiriyle kıyasıya yarışacaktır. FB alamaz, oyun stili buna uygun değil. Zico yerine Capello olsa alabilir derdim. Ofansif oynayan takımlar UEFA'yı alamaz kolay kolay. Savunma en önemli şeydir bence.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Fener'in sansi biraz iyi giderse UEFA yi da kazanir, Ligi de.
    UEFA da sansimiz daha cok cunku oraya daha el degmemis

Bana göre Fener UEFA'da bir başarı elde edilemez. Yönetim, Taraftar ve Futbolcu değişik bir mantaliteye sahipler. Her zaman büyük konuşurlar ama sonunda.....

UEFA Kupasını kazanan takım 100 milyon euroluk bir gelir elde edecek. UEFA Kupasını almak için de takımlar birbiriyle kıyasıya yarışacaktır. FB alamaz, oyun stili buna uygun değil. Zico yerine Capello olsa alabilir derdim. Ofansif oynayan takımlar UEFA'yı alamaz kolay kolay. Savunma en önemli şeydir bence.
    uefa kupasını kazan 100 milyon euro gelir elde etmiyor...100 milyon euro luk geliri şampiyonlar ligi şampiyonu elde ediyor...(düzeltim dedim)

zico konusuna katılıyorum son transferlerle fenerbahçe uefa kupası için kağıt üstünde yeterli bir kadroya sahip...başarı zico nun bu kadroyu nasıl değerlendireceği ile lakalı...

Ya bu açıklamanın tek nedeni var bana kalırsa. Sadece taraftarın tepkisini azaltmak. ŞL den elenildi hemen 3 transfer yapıldı üstüne uefa yı alıcaz açıklaması. ŞL falan unutuldu alamasada bişey olmayacak nasılsa sene sonu bırakacak aziz yıldırım... Ayrıca bu kadar erken konuşmasının sebebi eğer Fener kupayı alırsa işte biz en başından söylemiştik Galatasaray gibi iddiasız değildik iddialık girdik ve aldık diyip laf atacak...
    Bu açıklama hem çok erken hem gereksiz bknz geçen sene 2 kupada bizim demişlerdi 2 sinide alamamışlardı. Erken konuşmak ortada bir şey yokken konuşmak her zaman kötüdür ve zarar verir

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri